Pathfinder race 2018

1. Avanturistička trka pod nazivom “Pathfinder race” održaće se u subotu, 06. oktobra 2018. godine, u Beogradu, u organizaciji Pathfinder Gym-a.


Ovogodišnji Pathfinder race, koja predstavlja jednu od najzanimljivijih avanturističkih trka sa preprekama u Beogradu, održaće se u Košutnjaku u Beogradu, sa početkom u 12:00 časova.


Programom Pathfinder race-a predviđeno je da takmičari/ke pređu stazu od 8 km, sa više od 8 različitih prepreka, a trčanje kroz prirodu, daleko od gradske vreve, obećavaju sjajan provod i vrhunsku zabavu. Start i cilj trke nalaziće se na parkingu, ispod Hajdučke česme. Trči se jedan krug od 8 km kroz Košutnjak oko Pionirskog grada.


KO? 1. Avanturistička trka Pathfinder race

ŠTA? trka sa preprekama, trčanje

KAD? 06. oktobar 2018.

GDE? Košutnjak (Beograd)


Takođe, programom manifestacije, po završetku trke, predviđene su različite fitnes radionice, održavanje javnog časa joge za sve koji budu želeli da probaju ovu veštinu ali i da se relaksiraju posle trke, kao i javni čas školice sporta koja je namenjena za najmlađe.


Pravo učešća na Pathfinder race-u imaće svi zainteresovani, uredno prijavljeni i psihi-fizički spremni za ovakav vid aktivnosti, uz plaćanje kotizacije u iznosu od 2000 dinara po takmičaru/ki za uplate do 01.09.2018. godine, odnosno 2500 dinara za uplate posle 01.09.2018. godine.


Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na Pathfinder race-u obavljaće se do 15.09.2018. godine, putem online formulara na sajtu https://trka.rs/event/95/


Napomena:

  • Broj mesta je ograničen na 200 učesnika/ca.

  • Svi učesnici će dan pre početka trke dobiti mail sa mapom staze, detaljnim objašnjenjem prepreka i propozicijama same trke.

  • Staza će biti obeležena markacijama i volonteri će biti postavljeni na kritična mesta sa ciljem usmeravanja takmičara.

  • Za svaku prepreku koju takmičari ne mogu da savladaju, postojaće vremenski penal.

  • Sadržaj startnog paketa: Majica sa logom trke; Medalja na kraju trke; Osveženje i voće; Poklon vaučeri od sponzora trke.

  • Prijava počinje da važi nakon uplate kotizacije.

  • Registracija može da se završi pre roka, ako bude popunjen broj planiranih učesnika, odnosno dok se ne prijavi 200 učesnika.

  • Jedan od sponzora ovogodišnje trbe biće i Coca-Cola koja će obezbediti osveženje za sve učesnike/ce.

  • Učesnici trke su jedini odgovorni za sopstveno zdravlje i psihološko stanje.

  • Organizator nije odgovoran za gubitak ili nedostatak vrednih predmeta i nakita.


Autor: Marko Skorić Održavanje: od 06.10.2018. do 06.10.2018.

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora:
Pathfinder Gym
Mesto:
Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
pathfinderrace@gmail.com
Web sajt: nije dostupno
Facebook: nije dostupno
Twitter: nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...