x

Subotički polumaraton 2018

Subotički polumaraton 2018

2. Subotički polumaraton održaće se u nedelju, 02. septembra 2018. godine, u Subotici, u organizacij Sportskog udruženja Horizont.


Cilj Subotičkog polumaratona jeste da reka nasmejanih, pozitivnih, energičnih i upornih ljudi potrči sa platoa ispred Gradske kuće, da prođe pokraj Narodnog pozorišta, palate Rajhl Ferenca, pozdravi Ivana Sarića i Aleksandra Lifku, pionire vazduhoplovstva i kinematografije u našoj zemlji. Da se upoznaju sa Dežeom Kostolanjijem, Čat Gezom, Carom Jovanom Nenadom, da protrče pokraj Olimpijske fontane sa imenima subotičkih sportista, osvajača olimpijskih odličja i da jednostavno protrče kroz istoriju.


Ovogodišnji Subotički polumaraton održaće se na stazi sa IAAF-AIMS sertifikatom koja ide ulicama Subotice, sa startom u 10:30 časova na platou ispred Gradske kuće, a u skladu sa pravilima Atletskog saveza Srbije (ASS).


KO? 2. Subotički polumaraton

ŠTA? trka, trčanje

KAD? 02. septembar 2018.

GDE? Subotica


Programom Subotičkog polumaratona predviđeno je održavanje sledećih trka: Polumaratonska trka (21,1 km); Trka na 5 km; Trka na 500 m; Trka na 150 m.


Pravo učešća na Subotičkom polumaratonu imaće svi zainteresovani, koji se osećaju psiho-fizički sposobnim za ovakav vid aktivnosti, uz plaćanje startnine.


Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na Subotičkom polumaratonu obavljaće se do 24.08.2018. godine, putem online formulara https://trka.rs/event/78/



Autor: Marko Skorić Održavanje: od 02.09.2018. do 02.09.2018.

Još fotografija:

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Sportsko udruženje Horizont
Mesto: Subotica
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa: info@subotickipolumaraton.com
Web sajt: http://www.subotickipolumaraton.com
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...