Subotički polumaraton 2018

2. Subotički polumaraton održaće se u nedelju, 02. septembra 2018. godine, u Subotici, u organizacij Sportskog udruženja Horizont.


Cilj Subotičkog polumaratona jeste da reka nasmejanih, pozitivnih, energičnih i upornih ljudi potrči sa platoa ispred Gradske kuće, da prođe pokraj Narodnog pozorišta, palate Rajhl Ferenca, pozdravi Ivana Sarića i Aleksandra Lifku, pionire vazduhoplovstva i kinematografije u našoj zemlji. Da se upoznaju sa Dežeom Kostolanjijem, Čat Gezom, Carom Jovanom Nenadom, da protrče pokraj Olimpijske fontane sa imenima subotičkih sportista, osvajača olimpijskih odličja i da jednostavno protrče kroz istoriju.


Ovogodišnji Subotički polumaraton održaće se na stazi sa IAAF-AIMS sertifikatom koja ide ulicama Subotice, sa startom u 10:30 časova na platou ispred Gradske kuće, a u skladu sa pravilima Atletskog saveza Srbije (ASS).


KO? 2. Subotički polumaraton

ŠTA? trka, trčanje

KAD? 02. septembar 2018.

GDE? Subotica


Programom Subotičkog polumaratona predviđeno je održavanje sledećih trka: Polumaratonska trka (21,1 km); Trka na 5 km; Trka na 500 m; Trka na 150 m.


Pravo učešća na Subotičkom polumaratonu imaće svi zainteresovani, koji se osećaju psiho-fizički sposobnim za ovakav vid aktivnosti, uz plaćanje startnine.


Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na Subotičkom polumaratonu obavljaće se do 24.08.2018. godine, putem online formulara https://trka.rs/event/78/
Autor: Marko Skorić
Održavanje: od 02.09.2018. do 02.09.2018.

PODACI O ORGANIZATORU
Naziv Organizatora:
Sportsko udruženje Horizont
Mesto:
Subotica
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
info@subotickipolumaraton.com
Web sajt:
http://www.subotickipolumaraton.com

Facebook:
nije dostupno
Twitter:
nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA
Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR
Ime:
Prezime:

Tekst komentara:
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

POVEZANI DOGAĐAJI...
+ Novosadski maraton 2018
+ Beogradski polumaraton 2018
+ Kostolački polumaraton 2018
+ Odžački polumaraton 2018
+ Subotički street volleyball 2018

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...