Vidovdanska trka 2018

Foto: Vidovdanska trka

22. Vidovdanska trka (eng. Vidovdan Road Race) održaće se u subotu, 23. juna 2018. godine, u Brčkom (Bosna i Hercegovina), u organizaciji Atletskog kluba Brčko.


Vidovdanska trka predstavlja otvoreno prvenstvo BiH i RS na 10 km, zvanično takmičenje EAA (Evropska atletska federacija) i zvanično takmičenje sa znakom IAAF i ujedno predstavlja jedinu atletsko-sportsku manifestaciju iz Bosne i Hercegovine koja je punopravni član AIMS (Svetske federacije trka i maratona).


Ciljevi organizatora trke su promocija sporta i zdravog života, posebno kod školske omladine, prevashodno kroz masovno učešće pripadnika tog uzrasta, omogućavanje atletičarima i atletičarkama iz BiH da učestvuju na takmičenju najvišeg međunarodnog ranga i omogućavanje da isti, kroz saradnju sa drugim organizatorima u svetu odlaze na velika međunarodna takmičenja, kao i promovisanje turističkih, kulturnih, privrednih i drugih potencijala Brčkog i  Republike Srpske.


KO? 22. Vidovdanska trka

ŠTA? trka, trčanje

KAD? 23. juna 2018.

GDE? Brčko (BIH)


Programom takmičenja u okviru ovogodišnje manifestacije  "Vidovdanska trka" pored glavne trke na 10 km predviđeno je da se održi i humanitarna trka. Takođe, programom manifesacije, predviđeno je održavanje i internacionalnog sajma sporta “SportExpo” u periodu od 21. do 24. juna 2018. godine.


Pravo učešća na Vidovdanskoj trci imaće svi zainteresovani, psiho-fizički sposobni takmičari/ke, koji su uredno prijavljeni, uz plaćanje kotizacije.


Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na Vidovdanskoj trci obavljaće se putem online formulara na sajtu http://vidovdanskatrka.org/online-prijave-2018/


Za najuspešnije takmičare/ke Vidovdanske trke predviđene su vredne nagrade.


Napomena:

  • Svi učesnici trče na sopstvenu odogovornost.

  • Svi učesnici su dužni da se na stazi ponašaju u skladu sa oznakama i uputstvima službenih lica.

  • Sve startnine su osigurane.
Autor: Marko Skorić Održavanje: od 23.06.2018. do 23.06.2018.

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora:
Atletski klub Brčko
Mesto:
Brčko
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
vidovdanskatrka@gmail.com
Web sajt: http://vidovdanskatrka.org
Facebook: nije dostupno
Twitter: nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...