Vranjski polumaraton i maraton 2018

2. Vranjski polumaraton i maraton odžaće se u subotu, 02. juna 2018. godine, u Vranju, u organizaciji Atletskog kluba Vranjski maratonci, a pod pokroviteljstvom grada Vranja.


Ovogodišnji Vranjski polumaraton i maraton održaće se na ulicama Vranja, sa startom u centru grada Vranja u 18:00 časova, a u skladu sa pravilima Atletskog saveza Srbije (ASS).


Programom Vranjskog polumaratona i maratona predviđeno je da pored maratonske i polumaratonske trke, budu održane i trka zadovoljstva i druge trke zabavnog karaktera.


KO? 2. Vranjski polumaraton i maraton

ŠTA? trka, trčanje

KAD? 02. juna 2018.

GDE? Vranje


Pravo učešća na Vranjskom polumaratonu i maratonu imaće svi zainteresovani, psiho-fizički sposobni za ovakav vid aktivnosti, u nekoj od sledećih kategorija: apsolutna – muška i ženska, starosna kategorija od 40 do 50 godina i preko 50 godina – muška i ženska, najbrži vranjanac i vranjanka u maratonu i polumaratonu, najbrža štafeta u polumaratonu – apsolutna kategorija, uz plaćanje startnine u iznosu od 1500 dinara.


Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na Vranjskom polumaratonu i maratonu obavljaće se do 25.05.2018. godine, do 12 časova, putem online formulara na sajtu https://trka.rs/event/83/


Za najuspešnije takmičare/ke Vranjskog polumaratona i maratona predviđene su sledeće nagrade: Pehari i diplome za tri prvoplasirana takmičara/ke u svim trkama.


Napomena:

  • Startni paket sadrži - startni broj, učesničku medalju, učesnički majicu, elektronsko merenje vremena, medicinsku pomoć, masažu.

  • Prijavni centar i podizanje startnih paketa obavljaće se ispred Omladinskog kulturnog centra (OKCE), na centralnom parkingu od 10 do 17 časova, na dan trke.

  • Staza trke je kružna gde je dužina kruga 10,5 km i za razliku od prošle godine je izmenjena i lakša sa manjim usponima gde je visinska razlika po jednom krugu 70 metara.

  • Polumaratonci trče 2 kruga a maratonci 4 kruga.

  • Okrepne stanice biće na svakih 5km.

  • Medicinska pomoć biće dostupna duž cele staze.

  • Učesnici trke trče na svoju odgovornost.

  • Svaku štafetu čine dva člana bez obzira koji su pol. U štafetama nema muške i ženske konkurencije. Samo apsolutna kategorija. Štafeta se trči u polumaratonu.

  • Vremenski limit trke je 6 sati.
Autor: Marko Skorić
Održavanje: od 02.06.2018. do 02.06.2018.

PODACI O ORGANIZATORU
Naziv Organizatora:
AK Vranjski maratonci
Mesto:
Vranje
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
vranjskimaratonci@gmail.com
Web sajt:
http://www.akvranjskimaratonci.com

Facebook:
nije dostupno
Twitter:
nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA
Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR
Ime:
Prezime:

Tekst komentara:
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

POVEZANI DOGAĐAJI...
+ Noćni maraton 2018
+ BEG 5K Runway Run 2018
+ Maraton stazama Branka Ćopića 2018
+ Atletska trka Homoljski motivi 2018
+ Banjalučki polumaraton 2018

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...