x

Vranjski polumaraton i maraton 2018

Vranjski polumaraton i maraton 2018 Foto: AK Vranjski maratonci

2. Vranjski polumaraton i maraton odžaće se u subotu, 02. juna 2018. godine, u Vranju, u organizaciji Atletskog kluba Vranjski maratonci, a pod pokroviteljstvom grada Vranja.


Ovogodišnji Vranjski polumaraton i maraton održaće se na ulicama Vranja, sa startom u centru grada Vranja u 18:00 časova, a u skladu sa pravilima Atletskog saveza Srbije (ASS).


Programom Vranjskog polumaratona i maratona predviđeno je da pored maratonske i polumaratonske trke, budu održane i trka zadovoljstva i druge trke zabavnog karaktera.


KO? 2. Vranjski polumaraton i maraton

ŠTA? trka, trčanje

KAD? 02. juna 2018.

GDE? Vranje


Pravo učešća na Vranjskom polumaratonu i maratonu imaće svi zainteresovani, psiho-fizički sposobni za ovakav vid aktivnosti, u nekoj od sledećih kategorija: apsolutna – muška i ženska, starosna kategorija od 40 do 50 godina i preko 50 godina – muška i ženska, najbrži vranjanac i vranjanka u maratonu i polumaratonu, najbrža štafeta u polumaratonu – apsolutna kategorija, uz plaćanje startnine u iznosu od 1500 dinara.


Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na Vranjskom polumaratonu i maratonu obavljaće se do 25.05.2018. godine, do 12 časova, putem online formulara na sajtu https://trka.rs/event/83/


Za najuspešnije takmičare/ke Vranjskog polumaratona i maratona predviđene su sledeće nagrade: Pehari i diplome za tri prvoplasirana takmičara/ke u svim trkama.


Napomena:

  • Startni paket sadrži - startni broj, učesničku medalju, učesnički majicu, elektronsko merenje vremena, medicinsku pomoć, masažu.

  • Prijavni centar i podizanje startnih paketa obavljaće se ispred Omladinskog kulturnog centra (OKCE), na centralnom parkingu od 10 do 17 časova, na dan trke.

  • Staza trke je kružna gde je dužina kruga 10,5 km i za razliku od prošle godine je izmenjena i lakša sa manjim usponima gde je visinska razlika po jednom krugu 70 metara.

  • Polumaratonci trče 2 kruga a maratonci 4 kruga.

  • Okrepne stanice biće na svakih 5km.

  • Medicinska pomoć biće dostupna duž cele staze.

  • Učesnici trke trče na svoju odgovornost.

  • Svaku štafetu čine dva člana bez obzira koji su pol. U štafetama nema muške i ženske konkurencije. Samo apsolutna kategorija. Štafeta se trči u polumaratonu.

  • Vremenski limit trke je 6 sati.



Autor: Marko Skorić Održavanje: od 02.06.2018. do 02.06.2018.

Još fotografija:

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: AK Vranjski maratonci
Mesto: Vranje
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa: vranjskimaratonci@gmail.com
Web sajt: http://www.akvranjskimaratonci.com
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...