Memorijalni turnir u stonom tenisu Pete Laslo 2018
Međunarodni memorijalni turnir u stonom tenisu Pete Laslo održaće se u nedelju, 29. aprila 2018. godine, u Temerinu, u organizaciji Stonoteniskog kluba Temerin.


Ovogodišnji memorijalni turnir u stonom tenisu Pete Laslo održaće se u sportskoj hali u Temerinu (ul. Narodnog Fronta 80), sa početkom u 10:00 časova, a u skladu sa pravilima Stonoteniskog saveza Srbije.

Programom memorijalnog turnira u stonom tenisu Pete Laslo predviđena su takmičenja u sledećim kategorijama: Mini mini kadeti i kadetkinje (deca rođena 2009. god i kasnije); Mini kadeti i kadetkinje (deca rođena 2007. god i kasnije); Mlađi kadeti i kadetkinje (deca rođena 2005. god i kasnije); Kadeti i kadetkinje (deca rođena 2003. god i kasnije).

KO? Memorijalni turnir u stonom tenisu Pete Laslo

ŠTA? stoni tenis, turnir

KAD? 29. aprila 2018.

GDE? Temerin


Pravo učešća na memorijalnom turniru u stonom tenisu Pete Laslo imaće svi zainteresovani u nekoj od sledećih starosnih kategorija: Mini mini kadeti i kadetkinje (deca rođena 2009. god i kasnije); Mini kadeti i kadetkinje (deca rođena 2007. god i kasnije); Mlađi kadeti i kadetkinje (deca rođena 2005. god i kasnije); Kadeti i kadetkinje (deca rođena 2003. god i kasnije); uz plaćanje prijavnine u iznosu od 600 dinara po takmičaru/ki.

Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na memorijalnom turniru u stonom tenisu Pete Laslo obavljaće se do 26.04.2018. godine, do 24h, putem imejl adrese orosandras1976@gmail.com i peto@parabolanet.com

Za najuspešnije takmičare/ke memorijalnog turnira u stonom tenisu Pete Laslo predviđene su sledeće nagrade:  Pobednici u svim kategorijama dobijaju pehare, a plasirani od 1 do 4 mesta medalje i diplome.

Napomena:

  • Na turniru mogu nastupati igrači i igračice i bez legitimacija uz zvaničnu dokumentaciju o datumu rođenja.

  • Kvalifikacioni deo turnira u svim kategorijama se igra po jednostrukom bod sistemu, u tri dobijena seta (best of five), svako sa svakim u grupi. Dvoje prvoplasiranih iz svake grupe stiču pravo nastupa u glavnoj tabli gde se igra na ispadanje (knock out sistem).  

  • Turnir se igra na 12 stolova.

  • Prijavnina se uplaćuje organizatoru na licu mesta pre početka takmičenja ili na žiro račun kluba : 340-27551-18 Erste Banka

  • Svaki takmičar može da nastupi samo u jednoj kategoriji.


Više infrmacija o memorijalnom turniru u stonom tenisu Pete Laslo možete dobiti putem telefona +381 (0) 152 77 11 i +381 (0) 63 53 65 68.

 

Autor: Marko Skorić
Održavanje: od 29.04.2018. do 29.04.2018.

PODACI O ORGANIZATORU
Naziv Organizatora:
Stonoteniski klub Temerin
Mesto:
Temerin
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
orosandras1976@gmail.com
Web sajt:
nije dostupno

Facebook:
nije dostupno
Google+:
nije dostupno
Twitter:
nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA
Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR
Ime:
Prezime:

Tekst komentara:
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

POVEZANI DOGAĐAJI...
+ Atletska trka Homoljski motivi 2018
+ Stonoteniski turnir Yasaka Serbia Open 2018
+ Otvoreno prvenstvo Vojvodine u 3D streličarstv...
+ Stonoteniski turnir Meredijan Srbija open 2018
+ Mačevalačko takmičenje Kup MK Železničar 2018

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...