x

BEG 5K Runway Run 2018

BEG 5K Runway Run 2018

1. BEG 5K Runway Run održaće se u nedelju, 10. juna 2018. godine, u Beogradu, u organizaciji Beogradskog maratona, u saradnji sa Aerodrom Nikola Tesla Beograd, a pod pokroviteljstvom Grada Beograda.


BEG 5K Runway Run predstavlja noćnu trku u atraktivnom prostoru po ugledu na druge svetske trke ovog tipa. Trka „Beograd na pisti” biće druga u regionu, a tradicija trčanja na aerodromskim pistama začeta je još 1972. kada je prvi put održana trka na njujorškom aerodromu JFK koja se organizuje i danas.


Ovogodišnji BEG 5K Runway Run održaće se, pod sloganom „Beograd na pisti” na poletno-sletnoj stazi beogradskog aerodroma (Aerodrom Nikola Tesla Beograd), u Beogradu, sa početkom u 01:30 časova.


Programom BEG 5K Runway Run predviđeno je da učesnici trče tri kruga, ukupno 5 km, delom na poletno-sletnoj stazi, a delom na rulnoj stazi Aerodroma Nikola Tesla Beograd.


KO? 1. BEG 5K Runway Run

ŠTA? trka, trčanje

KAD? 10. juna 2018.

GDE? Aerodrom Nikola Tesla (Beograd)


Pravo učešća na BEG 5K Runway Run imaće svi zainteresovani, uredno prijavljeni takmičari/ke, psiho-fizički spremni za ovakav vid aktivnosti, uz plaćanje kotizacije.

Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na BEG 5K Runway Run obavljaće se u periodu od 25. aprila do 5. maja 2018. godine, pute sajta http://www.bgdmarathon.org


Za najuspešnije takmičare/ke BEG 5K Runway Run u muškoj i ženskoj konkurenciji predviđene su nagrade.


Napomena:

  • Broj učesnika/ca je ograničen na 800 takmičara/ki.

  • Prijavljivanje učesnika/ca će biti prekinuto čim se prijavi prvih 800 punoletnih učesnika.

  • Zbog bezbednosnih razloga svi učesnici, bilo iz zemlje ili inostranstva, moraće da prođu rigoroznu bezbednosnu proveru.


Autor: Marko Skorić Održavanje: od 10.06.2018. do 10.06.2018.

Još fotografija:

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Beogradski maraton
Mesto: Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa: office@bgdmarathon.org
Web sajt: http://www.bgdmarathon.org
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...