Plivački miting Plivko 2018

Plivački miting Plivko održaće se u subotu i nedelju, 14. i 15. aprila 2018. godine, u Beogradu, u organizaciji Plivačkog kluba 11. april.


Ovogodišnji plivački miting Plivko održaće se na zatvorenom bazenu (dužina 50 m 8 staza temp.vode 26 stepeni, temp. vazduha 28 stepeni) SRC 11. april (ul. Autoput 2, Novi Beograd) u Beogradu, sa početkom u 12:30 časova, a u skladu sa pravilima Plivačkog saveza Srbije (PSS).


Programom plivačkog mitinga Plivko predviđena su takmičenja u sledećim disciplinama: 50 m delfin (D, E, F), 100 m delfin (D, E), 50 m leđno (D, E, F), 100 m leđno (D, E, F), 200 m leđno (D, E), 50 m prsno (D, E, F), 100 m prsno (D, E, F), 200 m prsno (D, E), 50 m slobodno (D, E, F), 100 m slobodno (D, E, F), 200 m slobodno (D, E), 400 m slobodno (D & E), 200 m mešovito (D, E), u muškoj i ženskoj konkurenciji, 4x50 m miks mešovito.


KO? Plivački miting Plivko

ŠTA? plivanje, plivački miting

KAD? 14. i 15. aprila 2018.

GDE? SRC 11. april (Beograd)


Pravo učešća na plivačkom mitingu Plivko imaće svi zainteresovani u nekoj od sledećih starosnih kategorija: dečaci - D (12), E (11), F (10 i mlađi); devojčice - D (11), E (10), F (9 i mlađe), uz plaćanje startnine u iznosu od 500 dinara po startu svake individualne discipline.

Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na plivačkom mitingu Plivko obavljaće se do 10.04.2018. do 23:59h, putem i-mejl adrese gp11april@gmail.com


Za najuspešnije takmičare/ke plivačkog mitinga Plivko predviđene su sledeće nagrade: Tri prvoplsairana takmičara u svim individualnim disciplinama po kategoriji će biti nagrađeni medaljama; Medaljama će biti nagrađene tri najuspešnije štafete; Takmičar i takmičarka (D i E kategorija zajedno) koji ostvare najveći zbir FINA bodova iz disciplina 400 m slobodno i 200 m slobodno mešovito će biti nagrađeni prigodnim robnim nagradama.


Napomena:

 • Takmičari mogu nastupiti najviše u 2 individualne discipline po delu takmičenja.

 • Svaka ekipa može da prijavi samo jednu štafetu.

 • Takmičari će biti raspoređeni po grupama u odnosu na vrednost prijavljenog rezultata.

 • Grupa takmičara sa najboljim prijavljenim rezultatima u svakoj od disciplina nastupa kao poslednja (finalna) grupa.

 • Merenje vremena - automatsko (Colorado Timing 6).

 • Obrada rezultata - Vracar Electronic System.

 • Live streaming, startne liste i rezultati - www.pk11april.com

 • Diplome za najuspešnije veterane će se dodeliti po završetku svih trka određene discipline.

 • Svi takmičari koji žele da učestvuju na takmičenju, bez obzira na uzrast, pol i takmičarsku kategoriju, moraju biti potpuno psihofizički zdravi i sposobni za takmičenje u skaldu sa Zakonom o sportu i pravilnikom o utvrđivanju zdravstvene sposobnosti za obavljanje sportskih aktivnosti i učestvovanje na sportskim takmičenjima.

 • Klubovi koji prijave svoje takmičare kao i pojedinci koji se prijave za takmičenje automatski snose svu zakonsku i materijalnu odgovornost za zdravstvenu sposobnost prijavljenih takmičara/ki bez obzira na uzrast, pol i takmičarsku kategoriju.

 • Organizator ne snosi bilo kakav vid odgovornosti za zdravsteno stanje svih učesnika, pre, za vreme i posle završetka takmičenja.

 • Takmičenje se održava prema odredbama Zakona o sportu, takmičarskom pravilniku Plivačkog saveza Srbije (PSS) i ostalim normativnim aktima PSS.

 • Na sva pitanja koja nisu regulisana izvodom iz propozicija ovog takmičenja, takmičarskim pravilnikom PSS i pravilnikom o organizaciji takmičenja i učešću na takmičenjima PSS, primenjuju se Međunarodna pravila plivanja i ostala pravila FINA.Autor: Marko Skorić
Održavanje: od 14.04.2018. do 15.04.2018.

PODACI O ORGANIZATORU
Naziv Organizatora:
Plivački klub 11. april
Mesto:
Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
gp11april@gmail.com
Web sajt:
http://www.pk11april.com

Facebook:
nije dostupno
Google+:
nije dostupno
Twitter:
nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA
Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR
Ime:
Prezime:

Tekst komentara:
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

POVEZANI DOGAĐAJI...
+ Trofej Beograda u orijentiringu 2018
+ Plivački miting Sve prolazi, Zvezda traje 2018
+ Uskršnja jedriličarska regata 2018
+ Pojedinačno prvenstvo Srbije u kajaku i kanuu...
+ Plivački miting 11. April Grand Prix 2018

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...