x

Plivački miting Plivko 2018

Plivački miting Plivko 2018

Plivački miting Plivko održaće se u subotu i nedelju, 14. i 15. aprila 2018. godine, u Beogradu, u organizaciji Plivačkog kluba 11. april.


Ovogodišnji plivački miting Plivko održaće se na zatvorenom bazenu (dužina 50 m 8 staza temp.vode 26 stepeni, temp. vazduha 28 stepeni) SRC 11. april (ul. Autoput 2, Novi Beograd) u Beogradu, sa početkom u 12:30 časova, a u skladu sa pravilima Plivačkog saveza Srbije (PSS).


Programom plivačkog mitinga Plivko predviđena su takmičenja u sledećim disciplinama: 50 m delfin (D, E, F), 100 m delfin (D, E), 50 m leđno (D, E, F), 100 m leđno (D, E, F), 200 m leđno (D, E), 50 m prsno (D, E, F), 100 m prsno (D, E, F), 200 m prsno (D, E), 50 m slobodno (D, E, F), 100 m slobodno (D, E, F), 200 m slobodno (D, E), 400 m slobodno (D & E), 200 m mešovito (D, E), u muškoj i ženskoj konkurenciji, 4x50 m miks mešovito.


KO? Plivački miting Plivko

ŠTA? plivanje, plivački miting

KAD? 14. i 15. aprila 2018.

GDE? SRC 11. april (Beograd)


Pravo učešća na plivačkom mitingu Plivko imaće svi zainteresovani u nekoj od sledećih starosnih kategorija: dečaci - D (12), E (11), F (10 i mlađi); devojčice - D (11), E (10), F (9 i mlađe), uz plaćanje startnine u iznosu od 500 dinara po startu svake individualne discipline.

Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na plivačkom mitingu Plivko obavljaće se do 10.04.2018. do 23:59h, putem i-mejl adrese gp11april@gmail.com


Za najuspešnije takmičare/ke plivačkog mitinga Plivko predviđene su sledeće nagrade: Tri prvoplsairana takmičara u svim individualnim disciplinama po kategoriji će biti nagrađeni medaljama; Medaljama će biti nagrađene tri najuspešnije štafete; Takmičar i takmičarka (D i E kategorija zajedno) koji ostvare najveći zbir FINA bodova iz disciplina 400 m slobodno i 200 m slobodno mešovito će biti nagrađeni prigodnim robnim nagradama.


Napomena:

  • Takmičari mogu nastupiti najviše u 2 individualne discipline po delu takmičenja.

  • Svaka ekipa može da prijavi samo jednu štafetu.

  • Takmičari će biti raspoređeni po grupama u odnosu na vrednost prijavljenog rezultata.

  • Grupa takmičara sa najboljim prijavljenim rezultatima u svakoj od disciplina nastupa kao poslednja (finalna) grupa.

  • Merenje vremena - automatsko (Colorado Timing 6).

  • Obrada rezultata - Vracar Electronic System.

  • Live streaming, startne liste i rezultati - www.pk11april.com

  • Diplome za najuspešnije veterane će se dodeliti po završetku svih trka određene discipline.

  • Svi takmičari koji žele da učestvuju na takmičenju, bez obzira na uzrast, pol i takmičarsku kategoriju, moraju biti potpuno psihofizički zdravi i sposobni za takmičenje u skaldu sa Zakonom o sportu i pravilnikom o utvrđivanju zdravstvene sposobnosti za obavljanje sportskih aktivnosti i učestvovanje na sportskim takmičenjima.

  • Klubovi koji prijave svoje takmičare kao i pojedinci koji se prijave za takmičenje automatski snose svu zakonsku i materijalnu odgovornost za zdravstvenu sposobnost prijavljenih takmičara/ki bez obzira na uzrast, pol i takmičarsku kategoriju.

  • Organizator ne snosi bilo kakav vid odgovornosti za zdravsteno stanje svih učesnika, pre, za vreme i posle završetka takmičenja.

  • Takmičenje se održava prema odredbama Zakona o sportu, takmičarskom pravilniku Plivačkog saveza Srbije (PSS) i ostalim normativnim aktima PSS.

  • Na sva pitanja koja nisu regulisana izvodom iz propozicija ovog takmičenja, takmičarskim pravilnikom PSS i pravilnikom o organizaciji takmičenja i učešću na takmičenjima PSS, primenjuju se Međunarodna pravila plivanja i ostala pravila FINA.


Autor: Marko Skorić Održavanje: od 14.04.2018. do 15.04.2018.

Još fotografija:

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Plivački klub 11. april
Mesto: Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa: gp11april@gmail.com
Web sajt: http://www.pk11april.com
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...