Prvenstvo Vojvodine u umetničkom klizanju 2018

Prvenstvo Vojvodine u umetničkom klizanju održaće se u nedelju, 18. marta 2018. godine, u Novom Sadu, u organizaciji Klizačkog kluba Vojvodina, pod pokroviteljstvom Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu..


Ovogodišnje Prvenstvo Vojvodine u umetničkom klizanju održaće se u ledenoj dvorani JP SPC Vojvodina (ul. Sutjeska 2) u Novom Sadu, sa početkom u u 08:00 časova, a u skladu sa pravilima Klizačkog saveza Vojvodine i ISU pravilima.

Programom Prvenstva Vojvodine u umetničkom klizanju predviđeno je održavanje takmičenja za kategorije: juniori, juniorke, mlađi juniori, mlađe juniorke, kadeti (C, B, A), kadete (C, B, A) i interpretacije (C, B, A).

KO? Prvenstvo Vojvodine u umetničkom klizanju

ŠTA? umetničko klizanje

KAD? 18. marta 2018.

GDE? SPC Vojvodina (Novi Sad)


Pravo učešća na Prvenstvu Vojvodine u umetničkom klizanju imaće svi zainteresovani u nekoj od sledećih starosnih kategorija: juniori - juniorke (rođeni/e u periodu 1.7.1998.- 30.6.2004.), mlađi juniori i mlađe juniorke (rođeni/e u periodu 1.7.2002.–30.6.2007.), kadeti i kadete (C, B, A), uz plaćanje kotizacije u iznosu od 3000 dinara po takmičaru/ki.

Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na Prvenstvu Vojvodine u umetničkom klizanju obavljaće se do 01.03.2018. godine.

Napomena:

  • Sve kategorije će se suditi u skladu sa ISU pravilima i novim sudijskim sistemom.

  • Svaki takmičar učestvuje na sopstvenu odgovornost.

  • Organizator takmičenja će obezbediti dežurstvo prve pomoći na takmičenju.

  • Muziku pripremiti na CD-u (audio format) sa označenim imenom takmičara i kluba. U interpretativ kategorijama dozvoljeno je koristiti muzičke kompozicije sa rečima.Autor: Marko Skorić
Održavanje: od 18.03.2018. do 18.03.2018.

PODACI O ORGANIZATORU
Naziv Organizatora:
Klizački klub Vojvodina
Mesto:
Novi Sad
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
tresnjicsvetlana@yahoo.com
Web sajt:
http://klizackiklubvojvodina.com

Facebook:
nije dostupno
Google+:
nije dostupno
Twitter:
nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA
Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR
Ime:
Prezime:

Tekst komentara:
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

POVEZANI DOGAĐAJI...
+ Belgrade Future Gaming sajam 2018
+ Banjalučki polumaraton 2018
+ Atletska trka Trčimo za Tisu 2018
+ Pojedinačno prvenstvo Srbije u šahu za žene...
+ Memorijal Maje Kos u sinhronom plivanju 2018

POVEZANE VESTI...
+ Otvoreno prvenstvo Vojvodine u umetni...

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...