x

Prvenstvo Vojvodine u umetničkom klizanju 2018

Prvenstvo Vojvodine u umetničkom klizanju 2018

Prvenstvo Vojvodine u umetničkom klizanju održaće se u nedelju, 18. marta 2018. godine, u Novom Sadu, u organizaciji Klizačkog kluba Vojvodina, pod pokroviteljstvom Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu..


Ovogodišnje Prvenstvo Vojvodine u umetničkom klizanju održaće se u ledenoj dvorani JP SPC Vojvodina (ul. Sutjeska 2) u Novom Sadu, sa početkom u u 08:00 časova, a u skladu sa pravilima Klizačkog saveza Vojvodine i ISU pravilima.

Programom Prvenstva Vojvodine u umetničkom klizanju predviđeno je održavanje takmičenja za kategorije: juniori, juniorke, mlađi juniori, mlađe juniorke, kadeti (C, B, A), kadete (C, B, A) i interpretacije (C, B, A).

KO? Prvenstvo Vojvodine u umetničkom klizanju

ŠTA? umetničko klizanje

KAD? 18. marta 2018.

GDE? SPC Vojvodina (Novi Sad)


Pravo učešća na Prvenstvu Vojvodine u umetničkom klizanju imaće svi zainteresovani u nekoj od sledećih starosnih kategorija: juniori - juniorke (rođeni/e u periodu 1.7.1998.- 30.6.2004.), mlađi juniori i mlađe juniorke (rođeni/e u periodu 1.7.2002.–30.6.2007.), kadeti i kadete (C, B, A), uz plaćanje kotizacije u iznosu od 3000 dinara po takmičaru/ki.

Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na Prvenstvu Vojvodine u umetničkom klizanju obavljaće se do 01.03.2018. godine.

Napomena:

  • Sve kategorije će se suditi u skladu sa ISU pravilima i novim sudijskim sistemom.

  • Svaki takmičar učestvuje na sopstvenu odgovornost.

  • Organizator takmičenja će obezbediti dežurstvo prve pomoći na takmičenju.

  • Muziku pripremiti na CD-u (audio format) sa označenim imenom takmičara i kluba. U interpretativ kategorijama dozvoljeno je koristiti muzičke kompozicije sa rečima.


Autor: Marko Skorić Održavanje: od 18.03.2018. do 18.03.2018.

Još fotografija:

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Klizački klub Vojvodina
Mesto: Novi Sad
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa: tresnjicsvetlana@yahoo.com
Web sajt: http://klizackiklubvojvodina.com
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...