Skakački miting - Zimski jump 2018

Međunarodni skakački miting - Zimski jump održaće se u subotu, 17. marta 2018. godine, u Pirotu, u organizaciji Atletskog kluba Pirot i Atletskog kluba Balkan - Dimitrovgrad.


Ovogodišnji skakački miting - Zimski jump održaće se u balon sali Mlekarske škole u Pirotu, sa početkom u 12:00 časova, a u skladu sa pravilima Atletskog saveza Srbije (ASS).

Programom skakačkog mitinga - Zimski jump predviđeno je održavanje takmičenja u skoku u vis za sledeće kategorije: juniori, juniorke, pioniri, pionirke, mlađi pioniri, mlađe pionirke, atletske škole m/ž.

KO? Međunarodni skakački miting - Zimski jump

ŠTA? skok u vis, takmičenje

KAD? 17. marta 2018.

GDE? Pirot


Pravo učešća na skakačkom mitingu - Zimski jump imaće svi zainteresovani u nekoj od sledećih starosnih kategorija: juniori (1999. i mlađi), juniorke (1999. i mlađe), pioniri (2003 - 2004), pionirke (2003 - 2004), mlađi pioniri (2005 - 2006), mlađe pionirke (2005 - 2006), atletske škole (2007. i mlađi) m/ž.

Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na skakačkom mitingu - Zimski jump obavljaće se do 15.03.2018. godine, do 24h, putem i-mejla caribrodturs@gmail.com i krlewalker@yahoo.com

Za najuspešnij etakmičare/ke skakačkog mitinga - Zimski jump predviđene su nagrade u vidu pehara, medalja i materijalnih nagrada.

Napomena:

  • Svi takmičari koji nastupaju na mitingu takmiče se na sopstvenu odgovornost i klubova-škole koja ih prijavila.

  • Svi klubovi koji prijave takmičare biće obavešteni u petak 16.03.2018. o početaku takmičenja, dobiće satnicu i startnu listu.


Više informacija o skakačkom mitingu - Zimski jump možete dobiti putem telefona +381 (0) 64 121 81 97 (Aca Markov).

 
Autor: Marko Skorić Održavanje: od 17.03.2018. do 17.03.2018.

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora:
Atletski klub Pirot; Atletski klub Balkan
Mesto:
Pirot
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
caribrodturs@gmail.com
Web sajt: nije dostupno
Facebook: nije dostupno
Twitter: nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...