Orijentiring takmičenje Larina trka 2018

Jednodnevno orijentiring takmičenje Larina trka (Prvenstvo Srbije u sprintu) održaće se u nedelju, 22. aprila 2018. godine, u Smederevskoj Palanci, u organizaciji Orijentiring kluba Jasenica, a pod pokroviteljstvom Magic Map - Beograd, Ministarstva omladine i sporta Srbije, Orijentiring saveza Srbije i opštine Smederevska Palanka.


Orijentiring takmičenje „Larina trka“ predstavlja manifestaciju memorijalnog karaktera u znak sećanja na Laru Radovanović, malu orijentirku koja je sa šest godina, usled teške i neizlečive bolesti, zauvek napustila orijentiring staze. Cilj trke je, pre svega, popularizacija orijentiringa kao sporta koji promoviše zdrave stilove života i očuvanja životne sredine, iako trka ima takmičarski karakter u njoj, pored redovnih takmičarskih kategorija, učestvuju i deca predškolskog i školskog uzrasta.


Ovogodišnje orijentiring takmičenje Larina trka održaće se na urbanom gradskom terenu u Smederevskoj Palanci, sa početkom u 11:00 časova, a u skladu sa pravilima Orijentiring saveza Srbije.


KO? Jednodnevno orijentiring takmičenje Larina trka

ŠTA? orijentiring, trka, takmičenje

KAD? 22. aprila 2018.

GDE? Smederevska Palanka


Programom orijentiring takmičenja Larina trka predviđeno je da prvi start kvalifikacija za seniore i open kategoriju bude u 11:00 časova, dok je prvi start finala seniora i ostalih kategorija predviđen u 16:00 časova.


Pravo učešća na orijentiring takmičenju Larina trka imaće svi zainteresovani takmičari/ke u nekoj od odgovarajućih kategorija, uz plaćanje startnine.


Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na orijentiring takmičenju Larina trka obavljaće se do 17.04.2018. godine, putem online formulara na sajtu http://oris.orijentiring.rs/takmicenja.php


Za najuspešnije takmičare/ke orijentiring takmičenja Larina trka predviđene su sledeće nagrade: Prva tri plasirana takmičara u svim kategorijama dobijaju medalje.


Napomena:

 • Open kategorija se odnosi za sve ostale takmičare koji se ne takmiče u seniorskoj konkurenciji a hoće da istrče prepodnevnu trku.
 • Karta: Prema ISSOM (mart - april 2018.), razmera 1:4000, e=2.5m (Kolonija, Smederevska Palanka) – kvalifikacije; Prema ISSOM (mart - april 2018.), razmera 1:4000, e=2.5m (Centar, Smederevska Palanka) – finale.
 • SPORTident: Elektronski sistem overe kontrola koristiće se za sve kategorije osim za D7, D10.
 • Startnina po trci iznosi: 150 dinara za kategorije M/Ž 12, 14; 200 dinara za kategorije M/Ž 16; 400 dinara za sve ostale kategorije; za kategorije D7, D10 strartnina je besplatna.
 • Uplata startnine obavljaće se na tekući račun 160-285698-74 
 • Direktor takmičenja: Milorad Stanojković
 • Kontrolor takmičenja: Milan Cvetković
 • Klubski kontrolor: Radovan Marković
 • Reambulacija: Slobodan Radovanović, Stevan Roksandić

Program takmičenja:

Nedelja, 22. april 2018.

 • 09:00 - 10:00 - Dolazak i registracija takmičara za kvalifikacije u seniorskoj kategoriji i open kategoriji  
 • 09:00 - 13:00 - Dolazak i registracija takmičara za ostale kategorije
 • 11:00 - Prvi start kvalifikacije za seniore i open kategoriju
 • 16:00 - Prvi start finale seniori i ostale kategorije
 • 18:30 - Proglašenje pobednika

Više informacija o orijentiring takmičenju Larina trka možete dobiti putem telefona +381 (0) 26 341 270 i +381 (0) 63 629 706 (Milorad Stanojković).Autor: Marko Skorić
Održavanje: od 22.04.2018. do 22.04.2018.

PODACI O ORGANIZATORU
Naziv Organizatora:
Orijentiring klub Jasenica
Mesto:
Smederevska Palanka
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
milorad.stanojkovic@gmail.com
Web sajt:
nije dostupno

Facebook:
nije dostupno
Google+:
nije dostupno
Twitter:
nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA
Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR
Ime:
Prezime:

Tekst komentara:
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

POVEZANI DOGAĐAJI...
+ Orijentiring takmičenje Kopaonik open 2018
+ Trofej Beograda u orijentiringu 2018
+ Orijentiring takmičenje Kup Obilića 2018
+ Fruškogorski planinarski maraton 2018
+ Planinarska akcija Pozdrav proleću u planinama...

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...