Karate turnir Trofej Zvezdare 2018

Autor fotografije: Dragan Skorić / Savremenisport.com

32. Karate turnir Trofej Zvezdare (Memorijal Dušan Rakić - Brajan) održaće se u nedelju, 25. februara 2018. godine, u Beogradu, u organizaciji Karate kluba Radnički, u saradnji sa Beogradskim karate savezom.


Ovogodišnji karate turnir Trofej Zvezdare održaće se u hali SD Radnički (ul. Vojvode Šupljikca 31) u Beogradu, sa početkom u 11:00 časova, a u skladu sa pravilima Karate federacije Srbije (KFS) i WKF-a.

Programom karate turnira Trofej Zvezdare predviđena su takmičenja u sledećim disciplinama: kate pojedinačno, kate ekipno, borbe pojedinačno.

KO? 32. Karate turnir Trofej Zvezdare

ŠTA? karate turnir, borbe, kate

KAD? 25. februara 2018.

GDE? Hala SD Radnički (Beograd)


Pravo učešća na karate turniru Trofej Zvezdare imaće svi zainteresovani u nekoj od sledećih starosnih kategorija: poletarci, pioniri, nade, kadeti, juniori, mlađi seniori, seniori, u muškoj i ženskoj konkurenciji, uz plaćanje korizacije u iznosu od 1200 dinara za kate i borbe pojedinačno, odnosno 1500 dinara za ekipne nastupe.

Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na karate turniru Trofej Zvezdare obavljaće se do 23.02.2018. godine, putem i-mejl adrese radnicki.karate.beograd@gmail.com

Za najuspešnije takmičare/ke karate turnira Trofej Zvezdare predviđene su sledeće nagrade:  Pehari za najuspešnije klubove (I, II i III mesto); Pehari za najuspešnije klubove u katama (I, II i III mesto); Pehari za najuspešnije klubove u borbama (I, II i III mesto); Pehar za najmasovniji klub; Pehar za najuspešnijeg takmičara i takmičarku, posebno kate, posebno borbe; Pehar za najmlađeg učesnika turnira; Medalje i diplome; Pehari svim pobednicima u ekipnom takmičenju; Torte pobednicima u ekipnom takmičenju za mlađe uzrasne kategorije zaključno sa 2005. godištem i nagrade iznenađenja.

Napomena:

 • Pravo nastupa imaju svi takmičari registrovani u KFS za 2017/2018 sa važećim legarskim pregledom i osiguranjem.

 • Proveru dokumentacije će vršiti delegat takmičenja.

 • Strane ekipe koje žele da učestvuju na turniru treba da imaju potvrdu nacionalnog saveza da su u sistemu WKF takođe strane ekipe i takmičari moraju imati važeći lekarski pregled i važeće osiguranje kao i dokument za identifikaciju.

 • Žiro račun za uplatu kotizacija 105-2156297-68

 • Kate - WKF pravila za kadete, juniore, mlađe seniore i seniore (modifikovana pravila za poletarce, pionire i nade).

 • Borbe - WKF pravila za kadete, juniore, ml. seniore, seniore (modifikovana pravila za poletarce, pionire i nade) deca – meč traje 1 min. 30 sec.

 • Obavezna zaštitna oprema - sve kategorije - rukavice (crvene/plave), guma za zube, štitnci za potkolenice i stopala (crveni/plavi), štitnik za telo, dok kod kadetkinja, juniorki, ml. seniorki i seniorki pored navedene opreme potreban je i štitnik za grudi.

 • Svi učesnici i članovi delegacija moraju imati zdravstveno i putno osiguranje.

 • Organizator ne snosi odgovornost u slučaju povrede.


Program turnira
Nedelja, 25. februar 2018.

 • 10:30 - 10:45 - Brifing sudija

 • 11:00 - Početak takmičenja


Više informacija o karate turniru Trofej Zvezdare možete dobiti putem telefona +381 (0) 11 244 2075 i +381 (0) 64 117 4252, +381 (0) 64 86 87 914.


Autor: Marko Skorić Održavanje: od 25.02.2018. do 25.02.2018.

FOTO GALERIJA

Ostale fotografije iz galerije:
Karate turnir Trofej Zvezdare 2016

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora:
Karate klub Radnički
Mesto:
Beograd
Adresa:
Vojvode Šupljikca 31
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
radnicki.karate.beograd@gmail.com
Web sajt: nije dostupno
Facebook: nije dostupno
Twitter: nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE GALERIJE SLIKA...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...