Atletski miting u dvorani Srbija open 2018

3. Međunarodni atletski miting u dvorani Srbija open (Serbian open indoor meeting) održaće se u sredu, 21. februara 2018. godine, u Beogradu, u organizaciji Atletskog saveza Srbije (ASS).


Ovogodišnji atletski miting u dvorani Srbija open, koji će okupiti brojne svetske atletske zvezde,  održaće se u Atletskoj dvorani (ul. Bulevar Oslobođenja) u Beogradu, u skladu sa pravilima Atletskog saveza Srbije (ASS).

Programom atletskog mitinga u dvorani Srbija open predviđena su takmičenja u sledećim disciplinama: Skok motkom (m/ž); Trka na 1 km brzim hodanjem (m); Trka na 400 m (m/ž); Trka na 60 m (m/ž); Bacanje kugle (m/ž); Trka na 800 m (m/ž); Skok u dalj (m/ž); Trka na 3000 m (m/ž); Trka na 60 m sa preponama (m/ž).   

KO? 3. Međunarodni atletski miting u dvorani Srbija open

ŠTA? atletika, takmičenje u dvorani

KAD? 21. februara 2018.

GDE? Atletska dvorana (Beograd)


Pravo učešća na atletskom mitingu u dvorani Srbija open imaće svi zainteresovani u nekoj od sledećih starosnih kategorija: seniori, seniorke, U18 m/ž.

Zahvaljujući gradu Beogradu ulaz na Serbian Open će biti besplatan, a ljubitelji atletike ulaznice će moći da podignu na blagajni Atletske hale na Banjici.


Autor: Marko Skorić
Održavanje: od 21.02.2018. do 21.02.2018.

PODACI O ORGANIZATORU
Naziv Organizatora:
Atletski savez Srbije
Mesto:
Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
office@serbia-athletics.org.rs
Web sajt:
http://www.ass.org.rs

Facebook:
nije dostupno
Google+:
nije dostupno
Twitter:
nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA
Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR
Ime:
Prezime:

Tekst komentara:
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

POVEZANI DOGAĐAJI...
+ Trka prijateljstva 2018
+ Beogradski maraton 2018
+ Atletska trka Trčimo za Tisu 2018
+ Spring rolls - Trka sa razlogom 2018
+ Balkansko veteransko atletsko prvenstvo u dvora...

POVEZANE VESTI...
+ Fokus je na svetskom prvenstvu

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...