Sajam ribolova i opreme za boravak u prirodi 2018

Sajam ribolova i opreme za boravak u prirodi održaće se u periodu od 22. do 25. marta 2018. godine, u Novom Sadu, u organizaciji Novosadskog sajma.


Ovogodišnji Sajam ribolova i opreme za boravak u prirodi, koji je svojom atraktivnošću i aktuelnošću osvojio pasionirane ribolovce i amatere, kao i sve ljubitelje boravka u prirodi, željne novih znanja i iskustava, održaće se u halama Novosadskog sajma (ul. Hajduk Veljkova 11) u Novom Sadu.


Programom Sajma ribolova i opreme za boravak u prirodi predviđeno je da sajam obuhvati dve celine: ribolov i boravak u prirodi.


KO? Sajam ribolova i opreme za boravak u prirodi

ŠTA? sajam, ribolov, boravak u prirodi

KAD? od 22. do 25. marta 2018.

GDE? Novosadski sajam (Novi Sad)


U okviru segmenta posvećenog ribolovu biće prezentovani provereni i dobro poznati, ali i najnoviji proizvodi za ribolovnu sezonu 2018. koje će predstaviti proizvođači opreme za ribolov, zastupnici i distributeri reprezentativnih svetskih brendova u Srbiji, veleprodaje i prodavnice opreme za ribolov. Pred opreme za ribolov, konfekcije za ribolovce i obuće, posetiocima će biti dostupne i informacije o ribolovnom turizmu i akvaristici, budući da će priliku da se predstave imati i: Organizacije i savezi; Korisnici ribolovnih područja; Ribarska gazdinstva; Ribolovni reviri… Takođe, u okviru segmenta o ribolovu, predviđen je i prateći sadržaj koji će obuhvatiti: Predavanja o ribolovačkim tehnikama; Edukativne skupove i tribine o zaštiti i očuvanju voda; Stručna predavanja o očuvanju i unapređenju ribljeg fonda; Prezentacije; Takmičenja za ribolovce; Poligone spretnosti za decu i odrasle; Adrenalin park; i Poklon-igru za posetioce.

U okviru segmenta posvećenog boravaku u prirodi biće prezentovani sve popularniji vidovi rekreacije (tzv "aktivan odmor"), među kojima su: šetnja, vožnja bicikla, kampovanje u prirodi, planinarenje, splavarenje, rafting, lov, extremni sportovi… a koji podrazumevaju boravak u prirodi. Takođe, u okviru ovog segmenta biće predstavljena i oprema vezana za boravak u prirodi: Šatori; Vreće za spavanje; Dušeci na naduvavanje; Prostirke za spoljašnju upotrebu; Nameštaj za kampovanje; Tende; Roštilji; Plinske boce i šporeti; Posuđe i pribor za jelo; Rasveta; Gasne lampe; Torbe i rančevi; Rashladne torbe; Dvogledi; Oprema za plovila; Čamci; Sonari; Vanbrodski motori; Oprema i pribor za ekstremne sportove…


Pored već navedenog asortimana eksponata, svoje mesto će pronaći i novi segmenti, i to: Nautika - oprema i plovila; Motori, kvadovi, skuteri, jet ski; Lovačka oprema; Sportska oprema.


Napomena:

  • Cena pojedinačne ulaznice je 200 dinara.

  • Ukoliko je poseta organizovana i podrazumeva 15 i više ljudi cena je 150 dinara.Autor: Marko Skorić
Održavanje: od 22.03.2018. do 25.03.2018.

PODACI O ORGANIZATORU
Naziv Organizatora:
Novosadski sajam
Mesto:
Novi Sad
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
info@sajam.net
Web sajt:
http://www.sajam.net

Facebook:
nije dostupno
Google+:
nije dostupno
Twitter:
nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA
Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR
Ime:
Prezime:

Tekst komentara:
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

POVEZANI DOGAĐAJI...
+ Sajam zimske sportske opreme - Expo - Zim 2018
+ Sajam sporta 2018
+ Tribalion 2018
+ Plivački miting Masters 2018
+ Sajam nautike, lova i ribolova 2018

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...