x

Mačevalačko takmičenje Kup Pobednik 2014

Mačevalačko takmičenje Kup Pobednik održaće se u subotu i nedelju, 20. i 21. decembra 2014. godine, u Beogradu, u organizaciji Mačevalačkog kluba Pobednik.
Ovogodišnje mačevalačko takmičenje Kup Pobednik održaće se u Sportskom centru Rakovica (ul. Viševačka 2) u Beogradu, sa početkom u 11:00 časova, a u skladu sa pravilima Mačevalačkog saveza Srbije i FIE.

Programom mačevalačkog takmičenja Kup Pobednik predviđena su takmičenja u sledećim disciplinama: mač, floret, sablja. Takođe, programom manifestacije, za subotu, 20.12.2014. godine predviđeno je održavanje takmičenja "Kup Pobednik" u disciplinama mač i floret, dok je za nedelju, 21.12.2014. godine, predviđeno održavanje takmičenja "Trofej Pobednik" u disciplini sablja.
Pravo učešća na mačevalačkom takmičenju Kup Pobednik imaće svi zainteresovani takmičari/ke registrovani u MSS sa lekarskim pregledom ne starijim od 6 (šest) meseci kao i svi takmičari iz inostranstva, uz plaćanje prijavnine u iznosu od 500 dinara po takmičaru/ki za jedan nastup.

Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na mačevalačkom takmičenju Kup Pobednik obavljaće se putem i-mejl adresa danijela.p79@gmail.com i/ili mssrbije@gmail.com, kao i na licu mesta pre početka takmičenja.
Napomena:
* Pravila takmičenja po pravilima FIE, jedno kolo po grupama, direktne eliminacije bez repasaža.
* Učesnici se takmiče na sopstvenu odgovornost.
* Poželjno je prijaviti sudije i kandidate.

Više informacija o mačevalačkom takmičenju Kup Pobednik možete dobiti putem telefona na broj 063 246 524 (Danijela Pavlović).


Autor: Marko Skorić Održavanje: od 20.12.2014. do 21.12.2014.

Još fotografija:

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Mačevalački klub Pobednik
Mesto: n/a
Adresa: n/a
Kontakt tel. #1: n/a
Kontakt tel. #2: n/a
Faks:
n/a
Mobilni telefon: n/a
E-Mail adresa: n/a
Web sajt: n/a
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...