x

Sajam motocikala 2018

Sajam motocikala 2018

12. Međunarodni sajam motocikala održaće se u periodu od 22. do 28. marta 2018. godine, u Beogradu, u organizaciji Beogradskog sajma doo.


Sajam motocikala predstavlja specijalizovanu sajamsku manifestaciju, koja se održava jednom godišnje počevši od 2006. godine, i koja okuplja proizvođače i uvoznike motocikala, mopeda, skutera, prateće industrije, delova i opreme, a koja ima za cilj afirmaciju i promociju moto sporta. Uz predstavlјanje dostignuća svetske motoindustrije, posebna pažnja posvećuje se i pratećoj opremi, neophodnoj za bezbedno učešće motociklista u saobraćaju.


KO? 12. Međunarodni sajam motocikala

ŠTA? sajam, motocikli, motori

KAD? od 22. do 28. marta 2018.

GDE? Beogradski sajam (Beograd)


Ovogodišnji Sajam motocikala održaće se u halama 7, 8 i 9 Beogradskog sajma (ul. Bulevar Vojvode Mišića 14), u Beogradu, svakog dana u periodu od 10 do 20 časova.

Programom Sajma motocikala predviđeno je predstavljanje sledećih robnih grupa: skuteri; motocikli; mopedi. Program ove manifestacije biće dodatno upotpunjen sa izložbom prateće industrije, opreme i pribora, odnosno proizvoda prateće industije: šasije; motori i sistemi prenosa; hodni deo vozila; oprema za vozila; odeća i oprema; tuning; elektro oprema i instalacije; goriva, maziva, ulja i filteri; nega i održavanje vozila; servisna oprema; rezervni delovi. Takođe programom manifestacije, predviđeno je i predstavljanje strukovnih organizacija, udruženja, klubova, finansijskih i osiguravajućih institucija i medija.

 
Autor: Marko Skorić Održavanje: od 22.03.2018. do 28.03.2018.

Još fotografija:

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Beogradski sajam doo
Mesto: Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa: auto@sajam.rs
Web sajt: http://sajam.rs
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...