Novogodišnji Ibarski kros 2018

7. Novogodišnji Ibarski kros održaće se u nedelju, 14. januara 2018. godine, u Kraljevu, u organizaciji Atletskog kluba Kraljevo i Atletskog kluba Metalac.


Ovogodišnji Novogodišnji Ibarski kros održaće se na atltskom stadionu u Kraljevu, sa početkom u 12:00 časova, a u skladu sa pravilima Atletskog savza Srbije (ASS).

Programom Novogodišnjeg Ibarskog krosa predviđeno je održavanje sledećih trka: Mlađi pioniri/ke 800 m; Pioniri/ke 800 m; Mlađe juniorke, juniorke i seniorke 1600 m; Mlađi juniori i juniori 2400 m; Seniori 4000 m; Veterani po  kategorijama od 1600 m od 4000 m. Takođe, programom manifestacije predviđeno je da start prve trke bude u 12:00 časova, na atletskom stadionu, gde će se nalaziti i cilj.

Pravo učešća na Novogodišnjem Ibarskom krosu imaće svi zainteresovani u nekoj od sledećih starosnih kategorija: mlađi pioniri, mlađe pionirke, pioniri, pionirke, mlađe juniorke. mlađi juniori, juniorke, juniori, seniorke, seniori, veterani, veteranke.

Za najuspešnije takmičare/ke Novogodišnjeg Ibarskog krosa predviđene su sledeće nagrade: Pehari za pobednike/ce u svim kategorijama; Medalje i diplome za tri prvoplasirana takmičara/ke u svim kategorijama.

Napomena:
  • Svi takmičari/ke koji nastupaju, takmiče se na sopstvenu zdravstvenu odgovornost i odgovornost klubova koji su ih prijavili.
Više informacija o Novogodišnjem Ibarskom krosu možete dobiti putem telefona +381 (0) 63 81 18 029 (Predrag Cvijović).

 

Autor: Marko Skorić
Održavanje: od 14.01.2018. do 14.01.2018.

PODACI O ORGANIZATORU
Naziv Organizatora:
Atletski klub Kraljevo; Atletski klub Metalac
Mesto:
Kraljevo
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt:
nije dostupno

Facebook:
nije dostupno
Google+:
nije dostupno
Twitter:
nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA
Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR
Ime:
Prezime:

Tekst komentara:
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

POVEZANI DOGAĐAJI...
+ Fruškogorski planinarski maraton 2018
+ Beogradski maraton 2018
+ Kovačički polumaraton 2018
+ Kruševački polumaraton 2018
+ VPŠ Novosadski kros za dečiji osmeh 2018

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...