Novogodišnji Butterfly turnir u stonom tenisu 2017

20. Novogodišnji Butterfly turnir u stonom tenisu održaće se u subotu i nedelju, 16. i 17. decembra 2017. godine, u Novom Sadu, u organizaciji Stonoteniskog saveza Vojvodine, a pod pokroviteljstvom Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu.

Ovogodošnji Novogodišnji Butterfly turnir u stonom tenisu održaće se u maloj salu SPC Vojvodina - SPENS (ul. Sutjeska 2) u Novom Sadu, sa početkom u 09:00 časova, a u skladu sa pravilima Stonoteniskog saveza Vojvodine.
Programom Novogodišnjeg Butterfly turnira u stonom tenisu predviđeno na su sledeća takmičenja: subota, 16. decembar 2017. - pojedinačno mini kadeti, pojedinačno mini kadetkinje, pojedinačno kadeti, pojedinačno kadetkinje; nedelja, 17. decembar 2017. - pojedinačno mlađi kadeti, pojedinačno mlađe kadetkinje, pojedinačno juniori, pojedinačno juniorke.

Pravo učešća na Novogodišnjem Butterfly turniru u stonom tenisu imaće svi zainteresovani u nekoj od sledećih starosnih kategorija: A) Pojedinačno mini kadeti-kinje (do 10 godina, rođeni 01. 01. 2007. i kasnije); B) Pojedinačno mlađi kadeti-kinje (do 12 godina, rođeni 01. 01. 2005. i kasnije); C) Pojedinačno kadeti-kinje (do 14 godina, rođeni 01. 01. 2003. i kasnije); D) Pojedinačno juniori-ke (do 17 godina, rođeni 01. 01. 2000. i kasnije), uz plaćanje prijavnine u iznosu od 10 eura (u dinarskoj protivrednosti) za strane igrače, a 800 dinara za domaće igraće.

Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na Novogodišnjem Butterfly turniru u stonom tenisu obavljaće se do 08.12.2017. godine, putem i-mejl adrese stsvnsad@gmail.com
Za najuspešnije takmičare/ke Novogodišnjeg Butterfly turnira u stonom tenisu predviđene su sledeće nagrade: Pobednici po kategorijama i disciplinama dobijaju pehare, a plasirani od 1-4 mesta medalje, kao i prigodne poklone u sportskoj opremi oficijalnog sponzora.


    style="display:block; text-align:center;"
    data-ad-layout="in-article"
    data-ad-format="fluid"
    data-ad-client="ca-pub-3680394444982515"
    data-ad-slot="7364782146">

Napomena:
 • Takmičenje u kategoriji kadeta i kadetkinja pojedinačno je turnir A klase i boduje se za rang listu Srbije, dok se takmičenje u kategoriji mini kadeti i mini kadetkinje pojedinačno ne boduje za rang listu Srbije.
 • Takmičenje u kategoriji mlađih kadeta i mlađih kadetkinja pojedinačno, kao i juniora i juniorki pojedinačno je turnir A klase i boduje se za rang listu Srbije.
 • Smeštaj je moguće rezervisati u City hostelu za 10 eura po osobi. Smeštaj se nalazi u neposrednoj blizini hale na udaljenosti od 300 metara. Kontakt za smeštaj je +381 63 505 575 www.cityhostel.rs
 • Kvalifikacioni deo turnira se igra po jednostrukom bod sistemu, u tri dobijena seta (best of five), svako sa svakim u grupi, dvoje prvoplasiranih iz grupa stiču pravo nastupa u glavnoj tabli (tako da prvoplasirani dirigovano idu na mesta nosioca, a za drugoplasirane će se žrebati). Organizator će, nakon prijava klubova, odrediti broj grupa i učesnika glavne table.
 • Finalni deo turnira ( glavna tabla ) se igra po KNOCK OUT sistemu na ispadanje.
 • Svakog dana takmičenja, takmičari imaju pravo da se prijave i nastupaju u jednoj kategoriji.
 • Turnir se igra na 16 stolova firme TIBHAR i sa lopticama BUTTERFLY G40 +
 • Prijavnina se uplaćuje na žiro račun Saveza: 355-1011362-08 sa naznakom prijavnina.
 • Na takmičenje se mogu prijaviti samo uredno registrovani takmičari, koji su dužni da vrhovnom sudiji pokažu takmičarsku legitimaciju, sa uredno overenim lekarskim pregledom.
 • Igrači koji ne budu imali uredne takmičarske legitimacije sa overenim lekarskim pregledom neće moći da nastupaju na takmičenju.
 • Igrači iz stranih klubova moraju sa sobom da imaju pasoše koje daju vrhovnom sudiji na uvid, a na takmičenju nastupaju na sopstvenu odgovornost.
 • Klubovi iz inostranstva prijavninu mogu uplatiti na samom takmičenju pre njegovog početka.
 • Prijavljeni igrači za koje nije uplaćena prijavnina neće biti žrebani, a svaki učesnik dobija jedan specijalni poklon paket organizatora.
 • Organizator ima pravo tumačenja i eventualnih izmena i dopuna propozicija.
 • Žreb će se obaviti u prostorijama Stonoteniskog Saveza Vojvodine, Masarikova 25/1, 12.12.2017.god. (utorak), u 14h.
 • Vrhovni sudija takmičenja je IR Milana Mitrić Ašković.
 • Za sve što nije predviđeno propozicijama važe pravila stonoteniske igre.
Program takmičenja: Subota, 16. decembar 2017.
 • 09:00 - 19:00 - Razigravanje po grupama i glavna tabla
Nedelja, 17. decembar 2017.
 • 09:00 - 19:00 - Razigravanje po grupama i glavna tablaAutor: Marko Skorić
Održavanje: od 16.12.2017. do 17.12.2017.

PODACI O ORGANIZATORU
Naziv Organizatora:
Stonoteniski savez Vojvodine
Mesto:
Novi Sad
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
stsvnsad@gmail.com
Web sajt:
http://www.stsv.rs

Facebook:
nije dostupno
Google+:
nije dostupno
Twitter:
nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA
Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR
Ime:
Prezime:

Tekst komentara:
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

POVEZANI DOGAĐAJI...
+ Planinarska akcija Božićni uspon na Rtanj 2018
+ Trofej Crvene Zvezde u mačevanju 2017
+ Ciklo kros takmičenje Novi Sad 2017
+ FSFV konferencija 2017
+ Ciklo kros - Lipovača 2017

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...