Trofej Beograda u stonom tenisu 2017

Trofej Beograda u stonom tenisu održaće se u subotu i nedelju, 09. i 10. decembra 2017. godine, u Beogradu, u organizaciji Stonoteniskog saveza Beograda.


Ovogodišnji Trofej Beograda u stonom tenisu održaće se u SRC Ljubomir Ivanović Gedža (ul. Vuka Karadžića 35) u Mladenovcu (Beograd), sa početkom u 10:00 časova, a u skladu sa pravilima Stonoteniskog saveza Srbije.

Programom Trofeja Beograda u stonom tenisu predviđena su takmičenja u sledećim kategorijama: mlađi kadeti pojedinačno - 9. decembar; boduje se za rang listu; A klasa mlađe kadetkinje pojedinačno - 9. decembar; boduje se za rang listu; A klasa juniori pojedinačno - 10. decembar; boduje se za rang listu; A klasa juniorke pojedinačno - 10. decembar; boduje se za rang listu; A klasa.

Pravo učešća na Trofeju Beograda u stonom tenisu imaće svi zainteresovani u nekoj od sledećih starosnih kategorija: mlađi kadeti, mlađe kadetkinje, juniori, juniorke, uz plaćanje prijavnine u iznosu od 800 dinara po takmičaru/ki.

Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na Trofeju Beograda u stonom tenisu obavljaće se do 06.12.2017. godine, do 24h, putem imejl adrese stsbgd@gmail.com

Napomena:
  • Kvalifikacioni delovi turnira, se igraju u grupama sa 3 ili 4 igrača ili igračice. Finalni deo turnira u svim konkurencijama će se održati po nokaut sistemu, a žreb za finalni deo će se obaviti nakon završetka kvalifikacija. Sve partije se igraju na tri dobijena seta.
  • Spisak prijavljenih takmičara STSS objavljuje na internet prezentaciji STSS (www.stss.rs).    
  • Klub može otkazati učešće igrača bez obrazloženja i bez posledica, do četvrtka, 7.12.2017. u 24.00 časova.
  • Ukoliko se takmičar koji je prijavljen za takmičenje ne pojavi na takmičenju, klub će biti kažnjen novčanom kaznom.
  • Prijavnina se plaća na tekući račun Stonoteniski savez Beograda Region Beograd 205- 0000000028578-05, ili na licu mesta.
  • Vrhovni sudija je Dragica Živanović; vrhovni sudija odlučuje o svim aspektima takmičenja i jedini ima pravo tumačenja Pravilnika o organizaciji takmičenja i propozicija.
  • Shodno članovima 69-73 Pravilnika; saglasno članu 16 Pravilnika o organizaciji takmičenja, prilikom dolaska na takmičenje, a pre njegovog službenog početka, igrač je dužan da vrhovnom sudiji pokaže takmičarsku legitimaciju.
  • Saglasno članu 17 Pravilnika o organizaciji takmičenja - “kada nastupaju na takmičenju, ekipa ili igrač dužni su u njemu učestvovati dok se nalaze u konkurenciji, uključujući i podelu nagrada”.  
Više informacija o Trofeju Beograda u stonom tenisu možete dobiti putem telefona +381 (0) 64 61 46 965 (Predrag Milićević).

 


Autor: Marko Skorić
Održavanje: od 09.12.2017. do 10.12.2017.

PODACI O ORGANIZATORU
Naziv Organizatora:
Stonoteniski savez Beograda
Mesto:
Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
stsbgd@gmail.com
Web sajt:
https://www.stsbg.org

Facebook:
nije dostupno
Google+:
nije dostupno
Twitter:
nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA
Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR
Ime:
Prezime:

Tekst komentara:
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

POVEZANI DOGAĐAJI...
+ Ciklo kros takmičenje Novi Sad 2017
+ Karate turnir Nippon Top Ten 2017
+ FSFV konferencija 2017
+ Reciklažni maraton 2017
+ Ciklo kros - Lipovača 2017

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...