Stonotenisko takmičenje Memorijal Voja Vakulović 2017

8. Stonotenisko takmičenje Memorijal Voja Vakulović održaće se u subotu i nedelju, 18. i 19. novembra 2017. godine, u Smederevu, u organizaciji Stonoteniskog kluba Smederevo.


Ovogodišnje stonotenisko takmičenje Memorijal Voja Vakulović održaće seu sali O.Š. Dimitrije Davidović (ul. Ante Protića 3) u Smederevu, sa početkom u 10:00 časova, a u skladu sa pravilima Stonoteniskog saveza Srbije.


Programom stonoteniskog takmičenja Memorijal Voja Vakulović predviđena su takmičenja u sledećim disciplinama i kategorijama: Subota, 18.11.2017. - Mlađi kadeti pojedinačno; Mlađe kadetkinje pojedinačno; Mlađi kadeti parovi; Mlađe kadetkinje parovi; Nedelja, 19.11.2017. - Kadeti pojedinačno; Kadetkinje pojedinačno; Kadeti parovi; Kadetkinje parovi.


Pravo učešća na stonoteniskom takmičenju Memorijal Voja Vakulović imaće svi zainteresovani u nekoj od sledećih starosnih kategorija: mlađi kadeti (01.01.2015. i kasnije), mlađe kadetkinje (01.01.2015. i kasnije), kadeti (01.01.2003. i kasnije), kadetkinje (01.01.2003. i kasnije); uz plaćanje prijavnine za takmičenje u iznosu od 800 dinara po igraču.


Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešeće na stonoteniskom takmičenju Memorijal Voja Vakulović obavljaće se do 14.11.2017. godine, putem i-mejl adrese pingic@ptt.rs i takmicenja@stss.rs


Za najuspešnije takmičare/ke stonoteniskog takmičenja Memorijal Voja Vakulović predviđene su nagrade u vidu pehara, medalja i diploma.


Napomena:

  • Takmičenje u kategoriji kadeta i kadetkinja pojedinačno je turnir A klase i boduje se za rang listu Srbije, dok se takmičenja u kategoriji mlađi kadeti i mlađe kadetkinje pojedinačno, kao i kategorije parova ne boduje za rang listu Srbije. 
  • Kvalifikacioni deo turnira se igra po jednostrukom bod sistemu, u tri dobijena seta, svako sa svakim u grupi. Dvoje prvoplasiranih iz grupa stiču pravo nastupa na glavnoj tabli. Glavna tabla (finalni deo turnira) u pojedinačnim konkurencijama i žreb parova igra se po nokaut sistemu na ispadanje. Žreb za glavnu tablu će se obaviti po završetku kvalifikacija. 
  • Spisak prijavljenih takmičara STSS objavljuje na internet stranici STSS.
  • Klub može otkazati učešće igrača bez obrazloženja i bez posledica, do srede 15.11.2017. godine u 24:00 časa. 
  • Ukoliko se takmičar koji je prijavljen za takmičenje ne pojavi na takmičenju, klub će biti kažnjen novčanom kaznom. 
  • Prijavnina za takmičenje uplaćuje se na tekući račun kluba: 150-2200310001290-25, ili na licu mesta.
  • Vrhovni sudija odlučuje o svim aspektima takmičenja i jedini ima pravo tumačenja Pravilnika o organizaciji takmičenja i propozicija, shodno članovima 69-73 Pravilnika; saglasno članu 16 Pravilnika o organizaciji takmičenja, prilikom dolaska na takmičenje, a pre njegovog službenog početka, igrač je dužan da vrhovnom sudiji pokaže takmičarsku legitimaciju. Igrač koji nema takmičarsku knjižicu sa overenim lekarskim pregledom ni pod kojim uslovima ne može nastupiti na takmičenju. 

Više informacija o  stonoteniskom takmičenju Memorijal Voja Vakulović možete dobiti putem telefona +381 (0) 63 88 45 818 (Tanja Vakulović)

 


Autor: Marko Skorić
Održavanje: od 18.11.2017. do 19.11.2017.

PODACI O ORGANIZATORU
Naziv Organizatora:
Stonoteniski klub Smederevo
Mesto:
Smederevo
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
pingic@ptt.rs
Web sajt:
nije dostupno

Facebook:
nije dostupno
Google+:
nije dostupno
Twitter:
nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA
Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR
Ime:
Prezime:

Tekst komentara:
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

POVEZANI DOGAĐAJI...
+ Polumaraton Memorijal Prof. dr Franja Fratić 2017
+ Ciklo - kros takmičenje Sremska Mitrovica 2017
+ Prvenstvo Srbije u rvanju slobodnim stilom 2017
+ Otvoreno Prvenstvo Bečeja u streličarstvu 2017
+ Balkanske školske karate igre 2017

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...