Karate turnir Arena kup 2017
2. Karate turnir Arena kup održaće se u nedelju, 19. novembra 2017. godine, u Beogradu, u organizaciji Karate kluba Arena - Beograd i Beogradskog karate saveza.


Ovogodišnji karate turnir Arena kup održaće se u Sportskom centru Voždovac (ul. Crnotravska 4) u Beogradu, sa početkom u 10:00 časova, a u skladu sa pravilima Evropske karate federacije (EKF) i Svetske karate federacije (WKF).

Programom karate turnira Arena kup predviđena su takmičenja u sledećim disciplinama: kate pojedinačno, kate ekipno, borbe pojedinačno, borbe ekipno.

Pravo učešća na karate turniru Arena kup imaće svi zainteresovani u nekoj od odgovarajućih starosnih i težinskih kategorija, uz plaćanje učesničke takse.

Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na karate turniru Arena kup obavljaće se do 18.11.2017. godine, do 15h, putem i-mejl adrese karateklubarena@yahoo.com

Napomena:
 • Pravo nastupa imaju samo ekipe i pojedinci uredno registrovani u KFS za 2017/18. godinu odnosno uredno registrovani članovi organizacije koja je u sistemu WKF.
 • Učesnička taksa: pojedinačno kate i borbe - 1200 din (10 eura); ekipno kate - 1800 din (15 eura); ekipno borbe - 2400 din (20 euura).
 • U prijavi obavezno prijaviti imena sportista koji imaju ekipni nastup (u suprotnom neće biti žrebani), sve trenere i menadžere za navedeno takmičenje.
 • Za takmičare i zvanična lica neophodna je nacionalna akreditacija uredno overena za 2017/18. godinu, sa zalepljenom i overenom fotografijom, a za takmičare upisan datun sticanja zvanja i za sve takmičare, i domaće i inostrane, važeći lekarski pregled i polisa osiguranja. Za strane takmičare obavezan je dokument od nacionalne federacije o pripadnosti u WKFu.
 • Sportska i zaštitna oprema u skladu sa pravilima borenja i sudjenja za takmičare, trenere i sudije.
 • Pored borilišta na parketu mogu da se nalaze samo treneri i menadžeri u sportskoj opremi sa vidno istaknutom važećom akreditacijom.
 • Sva ostala službena lica koji nisu rukovodstvo takmičenja, članovi Upravnog odbora, članovi stručnih komisija i gosti moraju se nalaziti na posebno obezbeĎenim mestima i moraju imati vidno istaknute važeće akreditacije
 • Uplata kotizacije izvršiti na račun Karate kluba „Arena“ 205-109509-03 kod Komercijalne banke ili na licu mesta. Dokaz o uplati predstavlja uslov za učešće u žrebu.
 • Organizator neće snositi nikakvu odgovornost (u slučaju nepoštovanja satnice, neblagovremeno regulisanih obaveza prema KFS, nedostatka potrebne dokumentacije ili zaštitne opreme), a to proizvede posledice (zabrana nastupa takmičara, povrede i sl.) odgovornost snose klubovi.
 • Svaki klub odgovara za zdravstveno stanje svojih takmičara i takmičari nastupaju na odgovornost klubova. Organizator takmičenja ne snosi odgovornost za eventualne povrede sportista.

Program takmičenja:
Nedelja, 19. novembar 2017.
 • 08:30 - 09:30 - Pregled dokumenata
 • 09:30 - Brifing sudija
 • 10:00 - Početak takmičenjaAutor: Marko Skorić
Održavanje: od 19.11.2017. do 19.11.2017.

PODACI O ORGANIZATORU
Naziv Organizatora:
Karate klub Arena; Beogradski karate savez
Mesto:
Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
karateklubarena@yahoo.com
Web sajt:
http://www.karateklubarena.com

Facebook:
nije dostupno
Google+:
nije dostupno
Twitter:
nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA
Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR
Ime:
Prezime:

Tekst komentara:
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

POVEZANI DOGAĐAJI...
+ Rvačko takmičenje Kup Mikulaš 2017
+ Naučno - stručni simpozijum - Nauka i karate...
+ Bokserski turnir Zlatna rukavica 2017
+ Džudo kup Sirimium 2017
+ Džudo turnir Niš - Naissus 2017

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...