x

Karate turnir Arena kup 2017

Karate turnir Arena kup 2017
2. Karate turnir Arena kup održaće se u nedelju, 19. novembra 2017. godine, u Beogradu, u organizaciji Karate kluba Arena - Beograd i Beogradskog karate saveza.


Ovogodišnji karate turnir Arena kup održaće se u Sportskom centru Voždovac (ul. Crnotravska 4) u Beogradu, sa početkom u 10:00 časova, a u skladu sa pravilima Evropske karate federacije (EKF) i Svetske karate federacije (WKF).

Programom karate turnira Arena kup predviđena su takmičenja u sledećim disciplinama: kate pojedinačno, kate ekipno, borbe pojedinačno, borbe ekipno.

Pravo učešća na karate turniru Arena kup imaće svi zainteresovani u nekoj od odgovarajućih starosnih i težinskih kategorija, uz plaćanje učesničke takse.

Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na karate turniru Arena kup obavljaće se do 18.11.2017. godine, do 15h, putem i-mejl adrese karateklubarena@yahoo.com

Napomena:
  • Pravo nastupa imaju samo ekipe i pojedinci uredno registrovani u KFS za 2017/18. godinu odnosno uredno registrovani članovi organizacije koja je u sistemu WKF.
  • Učesnička taksa: pojedinačno kate i borbe - 1200 din (10 eura); ekipno kate - 1800 din (15 eura); ekipno borbe - 2400 din (20 euura).
  • U prijavi obavezno prijaviti imena sportista koji imaju ekipni nastup (u suprotnom neće biti žrebani), sve trenere i menadžere za navedeno takmičenje.
  • Za takmičare i zvanična lica neophodna je nacionalna akreditacija uredno overena za 2017/18. godinu, sa zalepljenom i overenom fotografijom, a za takmičare upisan datun sticanja zvanja i za sve takmičare, i domaće i inostrane, važeći lekarski pregled i polisa osiguranja. Za strane takmičare obavezan je dokument od nacionalne federacije o pripadnosti u WKFu.
  • Sportska i zaštitna oprema u skladu sa pravilima borenja i sudjenja za takmičare, trenere i sudije.
  • Pored borilišta na parketu mogu da se nalaze samo treneri i menadžeri u sportskoj opremi sa vidno istaknutom važećom akreditacijom.
  • Sva ostala službena lica koji nisu rukovodstvo takmičenja, članovi Upravnog odbora, članovi stručnih komisija i gosti moraju se nalaziti na posebno obezbeĎenim mestima i moraju imati vidno istaknute važeće akreditacije
  • Uplata kotizacije izvršiti na račun Karate kluba „Arena“ 205-109509-03 kod Komercijalne banke ili na licu mesta. Dokaz o uplati predstavlja uslov za učešće u žrebu.
  • Organizator neće snositi nikakvu odgovornost (u slučaju nepoštovanja satnice, neblagovremeno regulisanih obaveza prema KFS, nedostatka potrebne dokumentacije ili zaštitne opreme), a to proizvede posledice (zabrana nastupa takmičara, povrede i sl.) odgovornost snose klubovi.
  • Svaki klub odgovara za zdravstveno stanje svojih takmičara i takmičari nastupaju na odgovornost klubova. Organizator takmičenja ne snosi odgovornost za eventualne povrede sportista.

Program takmičenja:
Nedelja, 19. novembar 2017.
  • 08:30 - 09:30 - Pregled dokumenata
  • 09:30 - Brifing sudija
  • 10:00 - Početak takmičenja


Autor: Marko Skorić Održavanje: od 19.11.2017. do 19.11.2017.

Još fotografija:

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Karate klub Arena; Beogradski karate savez
Mesto: Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa: karateklubarena@yahoo.com
Web sajt: http://www.karateklubarena.com
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...