Fitnes kongres FitSpot 2017

2. Regionalni fitnes kongres FitSpot održaće se u periodu od 15. do 17. novembra 2017. godine, na Kopaoniku, u organizaciji Saveza za rekreaciju i fitnes Srbije, u saradnji sa kompanijom iFit.

FitSpot je regionalni fitness kongres osmišljen sa ciljem da pruži adekvatne edukacije iz oblasti menadžmenta i treninga, kao i da omogući upoznavanje i sklapanje partnerstava sa ljudima iz sveta fitnesa. Na ovom kongresu održavaju se predavanja koja su u vezi sa menadžmentom i marketingom fitnesa, kao i predavanja u kojima će se govoriti o fitnesu sa aspekta treninga i inovacijama u ovoj sferi.


Ovogodišnji fitnes kongres FitSpot održaće se u holtelu Grand na Kopaoniku, oji zbog svoje lokacije, vrhunske usluge, ali i opremljenosti privlači pažnju raznih turista kao i poslovnih ljudi koji u njemu održavaju kongerse, seminare, tim bildinge i slične aktivnosti.

Programom fitnes kongresa FitSpot predviđeno je obrađivanje sledećih tema: Biznis sesije - “Izrada biznis plana” -  Doc. dr Danijela Gračanin; “Inbound marketing” - Milan Ivetić; “Content je mama” - Dunja Funduk; “Neuromarketing”  - Nikola Učur; “Selekcija talentovanih instruktora” - Suzana Skenderoski; Sesije iz oblasti treninga - “Uvodne procedure u radu sa novopridošlim klijentom” - Prof. dr Duško Ilić; “Fitnes protokol – dijagnostika i unapređenje performansi” - Dr Aleksandar Dejanović ; “Primena i analiza nominalnih varijabli u fitnesu” - Prof. dr Veroljub Stanković; “Korektivne vežbe u personalnom treningu – Moda i/ili potreba?” - Prof. dr Marko Stojanović.

Pravo učešća na fitnes kongresu FitSpot imaće svi zainteresovani uz plaćanje kotizacije.

Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na fitnes kongresu FitSpot obavljaće se putem i-mejl adrese office@srfs.org.rs

Napomena:
  • Za uplate od 01.11.2017. cena Fitspot paketa je 199 evra u dinarskoj protivvrednosti.
  • Fitspot paket pokriva: Dva noćenja na bazi polupansiona;  Učešće na svim predavanjima; Korišćenje Spa centra i sportskih sadržaja; Dve večernje zabave uz gratis piće.
  • Ukoliko bude dovoljan broj zainteresovanih, postoji mogućnost organizovanja i zajedničkog prevoza.

 


Autor: Marko Skorić
Održavanje: od 15.11.2017. do 17.11.2017.

PODACI O ORGANIZATORU
Naziv Organizatora:
Savez za rekreaciju i fitnes Srbije
Mesto:
Kopaonik
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
office@srfs.org.rs
Web sajt:
http://www.srfs.org.rs

Facebook:
nije dostupno
Google+:
nije dostupno
Twitter:
nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA
Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR
Ime:
Prezime:

Tekst komentara:
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

POVEZANI DOGAĐAJI...
+ Sajam zimskih sportova, turizma i rekreacije Ex...
+ Sajam sporta 2017
+ Plavi krug oko Ade 2017
+ Seminar Dani atletike 2017
+ Nacionalni simpozijum - Vitamini i minerali 2017

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...