x

Seminar Dani atletike 2017

Seminar Dani atletike 2017

Seminar Dani atletike održaće se u subotu i nedelju, 04. i 05. novembra 2017. godine, u Kragujevcu, u organizaciji Atletskog saveza Srbije (ASS).


Ovogodišnji seminar Dani atletike održaće se u hotelu Šumarice u Kragujevcu, sa početkom u 11:00 časova.

Programom seminara Dani atletike predviđeno je obrađivanje sledećih tema: “Inspecijski nadzor u sportu” - Miodrag Antić (savetnik u Ministarstvu omladine i sporta RS; “Iskustva iz trenažnog procesa vrhunskih atletičara” - Goran Obradović; “Program rada saveznog kapitena” - Slobodan Popović  i Edin Zuković; “Administrativno-finansijsko poslovanje atletskih klubova i regionalnih atletskih saveza”; “Analiza propozicija takmičenja 2017/2020 i kalendar takmičenja ASS 2018”... Programom seminara predviđen je i rad po grupama atletskih disciplina (sprint, srednje i duge pruge, skokovi, bacanja, sportsko hodanje) - organizacija zajedničkih priprema i sadržaj treninga, planiranje kontrolnih takmičenja.

Takođe, programom manifestacije, predviđeno je i održavanje redovne sednice Skupštine Atletskog Saveza Srbije, koja će se održati u subotu, 04.11.2017. godine, sa početkom u 13:00 časova.

Pravo učešća na seminaru Dani atletike imaće svi zainteresovani, članovi atletskih organizacija u Srbiji, uz plaćanje kotizacije.

Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na seminaru Dani atletike obavljaće se do 31.10.2017. godine, putem i-mejl adrese  ivica10.5@gmail.com

Napomena:
  • Atletski savez Srbije ce snositi troškove boravka za sve trenere, sudije i atletske radnike sa spiska pozvanih.
  • Svi pozvani treba da potvrde dolazak na seminar.
  • Svi zainteresovani cčlanovi atletskih organizacija u Srbiji, koji nisu na spisku pozvanih, mogu o svom trošku, tj. trošku svoje organizacije, prisustvovati seminaru i aktivno učestvovati u njegovom radu.
  • Boravak u Kragujevcu sadrži ručak, svečanu večeru i noćenje (subota, 04.11.) doručak i ručak (nedelja, 05,11.) i iznosi 3.500.00 dinara po aranžmanu i prisustvo svim predavanjima.
  • Atletski savez Srbije organizovaće prevoz autobusom od Beograda do Kragujevca i nazad za učesnike Skupštine i seminara iz atletskih klubova Beograda i Vojvodine.
  • Autobus polazi iz Beograda u 08.00 časova, 04.11.2017. sa parkinga Atletske dvorane, a povratak je posle završetka seminara i zajedničkog ručka oko 15.00 časova iz hotela Šumarice u nedelju, 05.11.2017.

 

Autor: Marko Skorić Održavanje: od 04.11.2017. do 05.11.2017.

Još fotografija:

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Atletski savez Srbije
Mesto: Kragujevac
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa: office@serbia-athletics.org.rs
Web sajt: http://www.ass.org.rs
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...