Oktobarski memorijal kajakaša Srbije u spustu 2017

47. Oktobarski memorijal kajakaša Srbije u spustu održaće se u subotu, 14. oktobra 2017. godine, u Kraljevu, u organizaciji Kajak kanu kluba Ibar.


Ovogodišnji Oktobarski memorijal kajakaša Srbije u spustu održaće se na reci Ibar u Kraljevu, sa početkom u 12:00 časova, a u skladu sa pravilima Kajakaškog saveza Srbije.

Programom Oktobarskog memorijala kajakaša Srbije u spustu predviđena su takmičenja u sledećim disciplinama: K1 m; K1 ž; C1 m; C1ž; C2 m; C2 ž. Takođe, programom manifestacije, predviđeno je da start juniora i seniora bude kod Šumarske škole, dok će start pionira i kadeta biti kod Starog jasena.

Pravo učešća na Oktobarskom memorijalu kajakaša Srbije u spustu imaće svi zainteresovani u nekoj od sledećih starosnih kategorija: pionri, kadeti, juniori, seniori, u muško i ženskoj konkurenciji.

Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na Oktobarskom memorijalu kajakaša Srbije u spustu obavljaće se do 12.10.2017. godine, putem i-mejl adrese kajak.ibar@gmail.com i/ili telefona +381 36 312 682, +381 63 8000 606 i +381 64 17 98 607.

Za najuspešnije takmičare/ke Oktobarskog memorijala kajakaša Srbije u spustu predviđene su sledeće nagrade: Medalje za tri prvoplasirana takmičara/ke u svim disciplinama i kategorijama.

Napomena:
  • Grupni start po kategorijama.
  • Obavezna primena samospasa i kacige.
  • Dužina staze: juniori i seniori 3 km; pioniri i kadeti 600 m.
  • Takmičari startuju na sopstvenu odgovornost.

Program takmičenja:

Subota, 14. oktobar 2017.
  • 11:00 - Sastanak vođa ekipa i dodela startnih brojeva
  • 12:00 - Start juniori i seniori
  • 12:45 - Start pioniri i kadeti

 

Autor: Marko Skorić
Održavanje: od 14.10.2017. do 14.10.2017.

PODACI O ORGANIZATORU
Naziv Organizatora:
Mesto:
Kajak klub Ibar
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
kajak.ibar@gmail.com
Web sajt:
nije dostupno

Facebook:
nije dostupno
Google+:
nije dostupno
Twitter:
nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA
Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR
Ime:
Prezime:

Tekst komentara:
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

POVEZANI DOGAĐAJI...
+ ASB Balkan Kup u skvošu 2017
+ Prvenstvo Beograda u jedriličarstvu 2017
+ Memorijalni rvački turnir Nikola Vukov 2017
+ Zemunska jedriličarska regata 2017
+ Memorijalni rvački turnir Čaba Ferenc 2017

POVEZANE VESTI...
+ Održan 47. Oktobarski memorijal kaja...

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...