Prvenstvo Balkana u američkom fudbalu 2017

3. Prvenstvo Balkana u američkom fudbalu (Balkan Bowl) održaće se u subotu i nedelju, 07. i 08. oktobra 2017. godine, u Somboru, u organizaciji Srpske asocijacije američkog fudbala (SAAF) i Savez američkog fudbala Vojvodine (SAFV), u saradnji sa upravom Grada Sombora, Sportskim savezom Grada Sombora, KAF Celtis i Sportskim centrom Soko.


Ovogodišnje Prvenstvo Balkana u američkom fudbalu, na kome se očekuje učešće preko 200 takmičara/ki iz regiona, održaće se na Gradskom stadionu u Somboru.
Programom Prvenstva Balkana u američkom fudbalu predviđeno je učešće 6 selekcija. Pored selekcije Srbije, učestvovaće i Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina i All start Sever tim - Saveza američkog fudbala Vojvodine.

Taokđe, programom manifestacije, predviđena su takmičenja u sledećim kategorijama: U15 fleg fudbal; fleg fudbal u ženskoj konkurenciji; fleg fudbal u muškoj konkurenciji (stariji od 15 godina); tackle fudbal „9–9” seniori.

Prvi takmičarski dan, 07. oktobar 2017. godine, rezervisan je mečeve fleg fudbala, i u muškoj i ženskoj konkurenciji. Dok je naredni dan, 08. oktobar 2017. godine, predviđen je za duele U15 fleg fudbal selekcija, te tacklefudbal „9-9”.

Za igrače ofanzivne i defanzivne linije organizatori su pripremili posebno takmičenje, pa će zainteresovani testirati svoju brzinu, agilnost, snagu (40 yards dash, agility L drill, strength 100 kg bench, read & react drill).

Pored takmičarskog dela, na predstojećem balkanskom prvenstvu biće organizovani i brojni drugi sadržaji: seminari, prezentacije, klinike o prevenciji povreda u američkom fudbalu, o antidoping pravilima, o importima i slično.Autor: Marko Skorić
Održavanje: od 07.10.2017. do 08.10.2017.

PODACI O ORGANIZATORU
Naziv Organizatora:
Srpska asocijacija američkog fudbala; Savez američkog fudbala Vojvodine
Mesto:
Sombor
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
office@saaf.rs
Web sajt:
http://www.saaf.rs

Facebook:
nije dostupno
Google+:
nije dostupno
Twitter:
nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA
Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR
Ime:
Prezime:

Tekst komentara:
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

POVEZANI DOGAĐAJI...
+ Svetsko prvenstvo u rukometu za žene 2017
+ ASB Balkan Kup u skvošu 2017
+ Tekvondo takmičenje Vojvodina Open 2017
+ Studentsko sportsko takmičenje - Uniada 2017
+ Prvenstvo Beograda u orijentiringu na dugim dis...

POVEZANE VESTI...
+ Dva zlata, srebro i bronza za repreze...
+ Treće prvenstvo Balkana od 6. do 8....

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...