Tekvondo takmičenje Vojvodina Open 2017

7. Tekvondo takmičenje Vojvodina Open održaće se u subotu, 28. oktobra 2017. godine, u Novom Sadu, u organizaciji Tekvondo asocijacije Vojvodine.


Ovogodišnje tekvondo takmičenje Vojvodina Open održaće se u sportskoj hali Spens (ul. Sutjeska 2) u Novom Sadu, sa početkom u 09:00 časova, a u skladu sa pravilima Tekvondo asocijacije Vojvodine.

Programom tekvondo takmičenja Vojvodina Open predviđena su takmičenja u sledećim disciplinama: borbe pojedinačno, borbe ekipno, forme pojedinačno, forme ekipno.

Pravo učešća na tekvondo takmičenju Vojvodina Open imaće svi zainteresovani u nekoj od odgovarajućih starosnih i težinskih kategorija, uz plaćanje kotizacije.

Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na tekvondo takmičenju Vojvodina Open obavljaće se do 26.10.2017. godine, putem online formulara na sajtu http://www.tkd-reg.com/

Za najuspešnije takmičare/ke tekvondo takmičenja Vojvodina Open predviđene su sledeće nagrade: Medalje i diplome za tri prvoplasirana takmičara/ke u svim disciplinama i kategorijama; Pehari za najbolje ekipe u borbama i formama.

Program takmičenja:
Subota, 28. oktobar 2017.
  • 07:00 - 08:00 - Registracija i merenje (deca i kadeti)
  • 09:00 - Početak takmičenja (deca i kadeti)
  • 14:00 - 14:30 - Registracija takmičara/ki (forme)
  • 14:30 - 15:00 - Pauza
  • 15:00 - Početak takmičenja (forme, juniori i seniori)

 

Autor: Marko Skorić
Održavanje: od 28.10.2017. do 28.10.2017.

PODACI O ORGANIZATORU
Naziv Organizatora:
Tekvondo asocijacija Vojvodine
Mesto:
Novi Sad
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt:
http://www.tav.rs

Facebook:
nije dostupno
Google+:
nije dostupno
Twitter:
nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA
Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR
Ime:
Prezime:

Tekst komentara:
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

POVEZANI DOGAĐAJI...
+ Rvačko takmičenje Kup Mola 2017
+ Džudo takmičenje Kup Mediana 2017
+ ASB Balkan Kup u skvošu 2017
+ Otvoreni šahovski turnir Memorijal Dr Boriše...
+ Džudo turnir Ruma open 2017

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...