Atletsko takmičenje Velika Nagrada Srbije 2017

Atletsko takmičenje Velika Nagrada Srbije održaće se u ponedeljak, 28. avgusta 2017. godine, u Novom Sadu, u organizacij Atletskog kluba Vojvodina, a pod pokroviteljtsvom Grada Novi Sad.


Ovgodišnje atletsko takmičenje Velika Nagrada Srbije održaće se u Novom Sadu, sa početkom u 16:00 časova, a u skladu sa pravilima Atletskog saveza Srbije (ASS).

Programom atletskog takmičenja Velika Nagrada Srbije predviđena su takmičenja u sledećim disciplinama: seniori: 100m, 400m, 800m, 3000m, 110m pr (400m pr)., vis, dalj, kugla, koplje; seniorke: 100m, 400m, 1500m, 5000m, 100m pr., kugla, dalj, koplje.

Pravo nastupa na atletskom takmičenju Velika Nagrada Srbije imaju atletičari/ke seniori/ke 1997 i stariji; stariji juniori/ke 1998-1999 i mlađi juniori/ke 2000-2001 u skladu sa ograničenjima iz člana 3. i 4. Propozicija, registrovani i preregistrovani za atletske klubove članove ASS, uz uslov: da poseduju ispravnu takmičarsku legitimaciju; da u takmičarskoj legitimaciji imaju lekarski pregled overena potpisom lekara, faksimilom i pečatom sportskog dispanzera (sportske ambulante) ili druge specijalizovane zdravstvene ustanove; da su uredno, od strane kluba, prijavljeni za takmičenje.

Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na atletskom takmičenju Velika Nagrada Srbije obavljaće se do 24.08.2017. godine, do 24h, putem i-mejl adrese ivica10.5@gmail.com * Kopiju prijave poslati na akvojvodina@yahoo.com

Za najuspešnije takmičare/ke atletskog takmičenja Velika Nagrada Srbije predviđene su vredne nagrade.
Napomena:
  • Startnina se ne plaća.
  • Pravo na novčanu nagradu imaju samo domaći atletičari.
  • Nagrade za tri prvoplasirana takmičara/ke na takmičenju po disciplinama će biti isplaćena ukoliko je postogmuti rezultat JEDNAK ili BOLJI od rezultata iz Tabele IAAF vrednosti 900 bodova.
  • Svi takmičari/ke koji nastupaju na Velikoj nagradi Srbije, takmiče na sopstvenu zdravstvenu odgovornost i odgovornost klubova i nacionalnih saveza koji su ih prijavili.
  • Tehnički delegate ASS: Ivica Možek, komesar takmičenja ASS.
  • Delegat ZASS: Maksimović Željko, iz Novog Sada.
  • Takmičenje se održava prema Propozicijama takmičenja ASS 2017/2020 i Propozicijama za Veliku nagradu Srbije 2017.
Više informacija o atletskom takmičenju Velika Nagrada Srbije možete dobiti putem telefona na broj +381 64 881 60 75 (Ivica Možek) i +381 64 873 16 20 (Nenad Milinkov).

 


Autor: Marko Skorić
Održavanje: od 28.08.2017. do 28.08.2017.

PODACI O ORGANIZATORU
Naziv Organizatora:
AK Vojvodina
Mesto:
Novi Sad
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
akvojvodina@yahoo.com
Web sajt:
http://www.akvojvodina.rs

Facebook:
nije dostupno
Google+:
nije dostupno
Twitter:
nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA
Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR
Ime:
Prezime:

Tekst komentara:
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

POVEZANI DOGAĐAJI...
+ Coca-Cola Happy run 2017
+ Ulična atletska trka Krupanj 2017
+ Turnir malih šampiona u džudou 2017
+ Letnja Univerzijada 2017
+ Dunavske čarolije 2017

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...