Rumski polumaraton 2017

1. Rumski polumaraton održaće se u subotu, 26. avgusta 2017. godine, u Rumi, u organizaciji Sportskog saveza Rume, a pod pokroviteljstvom Opštine Ruma.


Rumski polumaraton predstavlja trku koja će vas provesti kroz lepote mesta koje još zovu i “dragulj Srema” i zauvek vezati za ovo mesto. Dugačke i široke ulice, zelenilo koje je okružuje, izletište Borkovac i jezero Borkovac sa svojom karakterističnom modro-zelenom bojom te srednjovekovne kuće/zgrade u centru grada predstavljaju prijatno iznenađenje za sve koji dođu u Rumu. Takođe Rumski polumaraton će obeležiti 2017. godinu kao sportska manifestacija godine u Rumi. Trka zadovoljstva i Rumski polumaraton ujedno će biti i prilika da se na najlepši mogući način promoviše ugled grada i podigne popularnost u oblasti privrede, turizma i ekonomije.


Ovogodišnji Rumski polumaraton održaće se na ulicama Rume, sa startom u 17:00 časova na Gradskom trgu, a u skladu sa pravilima Atletskog saveza Srbije (ASS).


Programom Rumskog polumaratona predviđeno je održavanje sledećih trka: Polumaratonska trka (21,1 km); Biznis štafetni polumaraton (3x7 km); DDOR trka zadovoljstva (3 km); Bambi maraton (4,5 m) za decu do 2 godine. Takođe, programom manifestacije predviđeno je da se u nedelju, 27. avgusta 2017. godine, u 11:00 časova, održi trening prijateljstva, u vidu prijateljskog druženja i sumiranja utisaka sa polumaratonske trke.


Pravo učešća na Rumskom polumaratonu imaće svi zainteresovani, koji se osećaju psiho-fizički sposobnim za ovakav vid aktivnosti, uz plaćanje startnine. * Deca od 14 do 18 godina moraju da imaju pisanu saglasnost roditelja.


Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na Rumskom polumaratonu obavljaće se putem online formulara na sajtu http://trka.rs/event/55/


Za najuspešnije takmičare/ke Rumskog polumaratona predviđene su sledeće nagrade: Prvoplasirana/e tri takmičara/ke (M i Ž konkurenciji) u apsolutnoj kategoriji dobijaju medalje, diplome, pehare, robne i novčane nagrade; Takmičari/ke (M i Ž) plasirani od IV – VIII nagrađuju se diplomama i robnim novčanim nagradama (novčane za IV i V mesto); Najbrži takmičar/ka u polumaratonu sa teritorije opštine Ruma (M i Ž) dobija pehar, robnu i novčanu nagradu; Takmičenje vojske i policije u polumaratonu (M i Ž) prva/e tri takmičara/ke nagrade; Takmičenje veterana uzrast 40+ (M i Ž) prva/e tri takmičara/ke nagrade; Nagrade za najstarijeg i najmlađeg polumaratonca.


Napomena:

* Trka zadovoljstva je manifestacionog karaktera, bez prijavljivanja, pobednika i plasmana. Pravo učešća imaju svi koji to žele.

* Svi učesnici u polumaratonu dobijaju: startni broj; diplomu; majicu polumaratona; okrepu na stazi i cilju (voda, banane, limun, šećer); paketić slatko/slani; medalju (takmičari koji završe polumaratonsku trku);banket

* Banket od 21 čas na bazenima Borkovac za takmičare/ke polumaratonske trke. Od strane organizatora obezbeđen slatko/slani program, kao i odrđen broj bezalkoholnih pića, dok će se sva vrsta pića prodavati na šankovima Bazena Borkovac.

* Proglašenje prvih osam takmičara u apsolutnom plasmanu u polumaratonu (zasebno M i Ž); održaće se na bini na Gradskom trgu u 20:00 časova;

* Za najbržeg takmičara u polumaratonu sa teritorije opštine Ruma (M i Ž); održaće se na bini na Gradskom trgu u 20:10 časova.

* Cena učesničkog paketa za državljane Srbije (polumaraton): 800 dinara od 26. JUNA – 13. AVGUSTA 2017. godine; 1000 dinara od 14. AVGUSTA – 25. AVGUSTA 2017. godine; 1000 dinara 26. AVGUSTA 2017. godine (uključuje samo startni broj i majicu u zavisnosti od zaliha).

* Uplatu izvršiti na namenski dinarski račun Sportskog saveza opštine Ruma 200-2884060101889-25 Poštanska štedionica ( primalac: Sportski savez).


Više informacija o Rumskom polumaratonu možete dobiti putem telefona +381 22 474 972.


Autor: Marko Skorić
Održavanje: od 26.08.2017. do 26.08.2017.

PODACI O ORGANIZATORU
Naziv Organizatora:
Sportski savez Ruma
Mesto:
Ruma
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
21.1@rumaraton.com
Web sajt:
http://www.rumaraton.com

Facebook:
nije dostupno
Google+:
nije dostupno
Twitter:
nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA
Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR
Ime:
Prezime:

Tekst komentara:
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

POVEZANI DOGAĐAJI...
+ Dunavski polumaraton 2017
+ Coca-Cola Happy run 2017
+ Kostolački polumaraton 2017
+ Vinski maraton 2017
+ Nike Belgrade 10K 2017

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...