x

MTB trka Sokobanja 2017

MTB trka Sokobanja 2017 Autor fotografije: Saša Rajković / BK Gorski

8. MTB trka Sokobanja održaće se u nedelju, 17. septembra 2017. godine, u Sokobanji, u organizaciji Biciklističkog kluba Gorski i Sportski savez opštine Sokobanja, u saradnji sa Biciklističkim savezom Srbije, a pod pokroviteljstvom Opštine Sokobanja.


Ovogodišnja MTB trka Sokobanja, koja je ujedno i Kup Srbije u planinskom biciklizmu, održaće se u Sokobanji, sa početkom u 09:00 časova, a u skladu sa pravilima Biciklističkog saveza Srbije.


Programom MTB trke Sokobanja predviđena su takmičenja u disciplini Olimpijski kros (MTB HSO).


Napomena:

* Staza: Start-Cilj je između dva pešačka mosta u Parku Banjica na desnoj obali reke Moravica. Trka će se odvijati dalje levom obalom reke Moravica, zatim pored stepenica hotela Moravica, sa spustom do plaže Župan na desnoj obali, zatim se penje do šumske staze koja vodi do izletišta Popovica, oko vrha Popovice se spušta planinarskom stazom koja vodi za Kanjon i Podgrađe, da bi se kratko izašlo na makadam koji vodi na Prevalac, a onda se putanjom preko livade i pored šume spušta do fudbalskog igrališta hotela Moravica, vozi se kroz četinarsku šumicu do rampe hotela, pa između breza do stepeništa hotela Sunce i Starta/Cilja trke.

* Dužina staze je 3,5 kilometra.
* Zvanični haštag ovog sportskog događaja je #mtbsoko
* Trku će dodatno obezbeđivati medicinska ekipa Doma Zdravlja iz Sokobanje, radnici obezbeđenja i redari, koji će, prema posebnom planu, biti raspoređeni duž staze.

* Planirano vreme završetka trke je 16 sati.

* Posle trke, sledi svečana dodela medalja (od 15.30 časova) na mestu Starta/Cilja.


Autor: Marko Skorić Održavanje: od 17.09.2017. do 17.09.2017.

Još fotografija:

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: BK Gorski
Mesto: Sokobanja
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa: bkgorski@yahoo.com
Web sajt: https://bkgorski.wordpress.com
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...