MTB trka Sokobanja 2017

8. MTB trka Sokobanja održaće se u nedelju, 17. septembra 2017. godine, u Sokobanji, u organizaciji Biciklističkog kluba Gorski i Sportski savez opštine Sokobanja, u saradnji sa Biciklističkim savezom Srbije, a pod pokroviteljstvom Opštine Sokobanja.


Ovogodišnja MTB trka Sokobanja, koja je ujedno i Kup Srbije u planinskom biciklizmu, održaće se u Sokobanji, sa početkom u 09:00 časova, a u skladu sa pravilima Biciklističkog saveza Srbije.


Programom MTB trke Sokobanja predviđena su takmičenja u disciplini Olimpijski kros (MTB HSO).


Napomena:

* Staza: Start-Cilj je između dva pešačka mosta u Parku Banjica na desnoj obali reke Moravica. Trka će se odvijati dalje levom obalom reke Moravica, zatim pored stepenica hotela Moravica, sa spustom do plaže Župan na desnoj obali, zatim se penje do šumske staze koja vodi do izletišta Popovica, oko vrha Popovice se spušta planinarskom stazom koja vodi za Kanjon i Podgrađe, da bi se kratko izašlo na makadam koji vodi na Prevalac, a onda se putanjom preko livade i pored šume spušta do fudbalskog igrališta hotela Moravica, vozi se kroz četinarsku šumicu do rampe hotela, pa između breza do stepeništa hotela Sunce i Starta/Cilja trke.

* Dužina staze je 3,5 kilometra.
* Zvanični haštag ovog sportskog događaja je #mtbsoko
* Trku će dodatno obezbeđivati medicinska ekipa Doma Zdravlja iz Sokobanje, radnici obezbeđenja i redari, koji će, prema posebnom planu, biti raspoređeni duž staze.

* Planirano vreme završetka trke je 16 sati.

* Posle trke, sledi svečana dodela medalja (od 15.30 časova) na mestu Starta/Cilja.Autor: Marko Skorić
Održavanje: od 17.09.2017. do 17.09.2017.

PODACI O ORGANIZATORU
Naziv Organizatora:
BK Gorski
Mesto:
Sokobanja
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
bkgorski@yahoo.com
Web sajt:
https://bkgorski.wordpress.com

Facebook:
nije dostupno
Google+:
nije dostupno
Twitter:
nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA
Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR
Ime:
Prezime:

Tekst komentara:
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

POVEZANI DOGAĐAJI...
+ Balkansko Prvenstvo u planinarskoj orijentaciji...
+ Coca-Cola Happy run 2017
+ 11 TRI BGD poludistanca 2017
+ Biciklistička trka Dunavski kup 2017
+ Biciklistička trka kroz Vojvodinu 2017

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...