x

Atletska ulična trka Ugljevik 2017

Atletska ulična trka Ugljevik 2017

3. Atletska ulična trka Ugljevik održaće se u subotu, 05. avgusta 2017. godine, u Ugljeviku, u organizaciji SK Mali Šampioni, a pod pokroviteljstvom Opštine Ugljevik.


Ovogodišnja atletska ulična trka Ugljevik održaće se u Ugljeviku, sa početkom u 19:30 časova.


Programom atletske ulične trke Ugljevik predviđeno je održavanje sledećih trka: Trka na 5 km; Trka na 10 km.


Pravo učešća na atletskoj uličnoj trci Ugljevik imaće svi zainteresovani koji se osećaju psiho-fizički sposobnim za ovakav vid aktivnosti, uz plaćanje kotizacije.


Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na atletskoj uličnoj trci Ugljevik obavljaće se putem online formulara http://ugljevik.info/iii-ulicna-trka-ugljevik-2017


Za najuspešnije takmičare/ke atletske ulične trke Ugljevik predviđene su sledeće nagrade: trka na 5 km - tri prvoplasirana/e takmičara/ke dobijaju medalje, robne nagrade sponzora i novčane nagrade; Trka na 10 km - tri prvoplasirana/e takmičara/ke dobijaju medalje, robne nagrade sponzora, inovčane nagrade; Najbrži domaći takmičar/ka u trci na 5km i na 10km dobijaju medalju, robne nagrade sponzora i novčanu nagradu.


Napomena:
* Svi učesnici dobijaju: startni broj; majicu trke; finišersku medalju (takmičari koji zavrse trku);okrepu na stazi i u cilju(voda, banane, limun, jabuke); paket slatko/slani.


Autor: Marko Skorić Održavanje: od 05.08.2017. do 05.08.2017.

Još fotografija:

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: SK Mali Šampioni
Mesto: Ugljevik
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa: manja.stevanovic87@gmail.com
Web sajt:
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...