Petrovdanski mini maraton 2017

28. Petrovdanski mini maraton održaće se u sredu, 12. jula 2017. godine, u Bačkoj Palanci, u organizaciji Sportskog saveza Bačke Palanka.


Ovogodišnji Petrovdanski mini maraton održaće se na relaciji Bačka Palanka - Gajdobra (Regionalni put br 119), sa početkom u 18:00 časova, a u skladu sa pravilima Atletskog sveza Srbije (ASS).

Programom Petrovdanskog mini maratona predviđeno je održavanje mini maraton trke u dužini od 13,5 km, na kojoj će moći da učestvuju svi zainteresovani, bez ograničenja.

Pravo učešća na Petrovdanskom mini maratonu imaće svi zainteresovani koji se osećaju psiho-fizički sposobnim za ovakav vid aktivnosti.

Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na Petrovdanskom mini maratonu obavljaće se putem i-mejl adrese lazarrados@gmail.com i/ili telefona na broj 064 12 40 178. * Prijava će biti moguća i na licu mesta na dan trke u periodu od 16:00 d0 17:30 časova.

Za najuspešnije takmičare/ke Petrovdanskog mini maratona predviđene su sledeće nagrade: Novčane nagrade za tri prvoplasirana takmičara u generalnom plasmanu (bez obzira na pol); Pehari, medalje, diplome, robne nagrade…

 

Napomena:
  • Za takmičare će biti organizovan povratak u Bačku Palanku nakon zavrsetka trke i svečanog proglašenja pobednika.  

 

Program takmičenja:
  • 16:00 - 17:30 - Prijave i preuzimanje startnih brojeva
  • 18:00 - Start trke

 

Više informacija o Petrovdanskom mini maratonu možete dobiti putem telefona na broj +381 64 12 40 178 (Lazar Rados).

 


Autor: Marko Skorić
Održavanje: od 12.07.2017. do 12.07.2017.

PODACI O ORGANIZATORU
Naziv Organizatora:
Sportski savez Bačka Palanka
Mesto:
Bačka Palanka
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
lazarrados@gmail.com
Web sajt:
nije dostupno

Facebook:
nije dostupno
Google+:
nije dostupno
Twitter:
nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA
Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR
Ime:
Prezime:

Tekst komentara:
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

POVEZANI DOGAĐAJI...
+ Dunavski polumaraton 2017
+ Vinski maraton 2017
+ Ulična atletska trka Krupanj 2017
+ Letnji atletski miting prijateljstva 2017
+ Orijentiring takmičenje Kopaonik Open 2017

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...