x

Jedriličarska regata Belgrade Cruiser Cup 2017

Jedriličarska regata Belgrade Cruiser Cup 2017

Jedriličarski Klub Ada Vas sa ponosom poziva na regatu Belgrade Cruiser Cup čiji je start predviđen 24. juna 2017. godine, u 12h na 4. kilometru Save kod mosta preko Ade.

Na Belgrade Cruiser Cup-u će učestvovati najbolje posade iz Srbije i regiona u jedrilicama klase Cruiser i Micro Cruiser. Nakon završetka trke i svečanog proglasenja pobednika, održaće se slow food zakuska i koktel u cilju popularizacije sportskog jedrenja u Beogradu i ekoloskog i odgovornog života na vodi.

Ovogodišnjem događaju će predhoditi predavanje na temu regatnih pravila koje će održati međunarodni jedriličarski sudija Mina Stanikić i time nastaviti tradiciju edukacije u okviru Belgrade Cruiser Cup-a.

Zahvaljujući odličnoj saradnji sa partnerima i dugoj listi prijatelja regate, Belgrade Cruiser Cup je i ove godine sportski događaj koji ne treba propustiti.

Regatu možete pratiti sa klupskog objekta organizatora i broda Kovin, zvaničnog pratećeg broda regate. Broj  posetilaca će biti ograničen. Takođe, regatu možete videti sa mosta preko Ade ili duž obale Save od 4. do 9. kilometra.

Prijave za regatu i predavanja se vrše putem zvaničnog sajta regate belgradecruisercup.com ili lično u prostorijama Jedriličarskog Kluba Ada.

Dodatne informacije u vezi regate možete naći na zvaničnom sajtu regate belgradecruisercup.com

Aktuelne vesti možete pročitati na facebook stranici Jedriličarskog Kluba Ada facebook.com/jedrilicarskiklubada

Sve eventualne izmene će biti objavljene na tabli za obaveštenja u prostorijama Jedriličarskog Kluba Ada na dan trke.


Autor: Miloš Dobrosavljević Održavanje: od 24.06.2017. do 24.06.2017.

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Jedriličarski klub Ada
Mesto: Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa: mail:milos@jk-ada.com
Web sajt: http://belgradecruisercup.com
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...