x

MTB Kros Putevi Sokola 2017

MTB Kros Putevi Sokola 2017

2. MTB Kros Putevi Sokola održaće se u subotu, 13. maja 2017. godine, na Sokolskim planinama, u organizaciji Udruženja Zeleni trag, u saradnji sa Turističkom organizacijom Podgorina.


Ovogodišnji MTB Kros Putevi Sokola održaće se u ataru sela Bastav, Gunjaci i Carina u Opštini Osečina, sa početkom u 10:00 časova.

Programom MTB Krosa Putevi Sokola predviđene su tri staze: Pro krug 60 km za licencirane takmičare/ke; Veliki krug 60 km koja prelazi preko vrha Sokolskih planina i Rožnja; Mali krug 30 km koji obuhvata mnoštvo vidikovaca i prelep ambijent. Takođe, programom manifestacije, predviđeno je da start svih staza bude u selu Bastav na platou ispred prodavnice i kafane „Mali raj“

Pravo učešća na MTB Krosu Putevi Sokola imaće svi zainteresovani koji se osećaju psiho-fizički sposobnim za avakav vid aktivnosti, uz plaćanje kotizacije.

Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na MTB Krosu Putevi Sokola obavljaće se putem FB stranice (https://www.facebook.com/putevisokola/)

Napomena:
  • MTB kros se vozi individualno.
  • Pravo učešća imaju sve osobe starije od 18. godina i mlađe osobe sa potpisanom i overenom saglasnošću roditelja ili staratelja i oni moraju biti u pratnji te maloletneosobe i za nju odgovaraju u potpunosti.
  • Svi učesnci moraju popuniti prijavni formular i uplatiti kotizaciju za učestvovanje na MTB krosu kako bi prijava bila kompletna.
  • Uplate kotizacije za trku moraju biti izvršene najkasnije do 08.05.2017.godine, u suprotnom prijava de se smatrati nepotpunom i učesnici neće imti pravo učestvovanja na MTB krosu „Putevi Sokola“.
  • Svi učesnici MTB krosa „Putevi Sokola“ prihvataju da organizatoru ustupe svoje lične podatke radi evidenitiranja prijava (ime i prezime, adresa, kontakt telefon, godina rođenja, e-mail).
  • Svi učesnici potpisivanjem prijave prihvataju pravila i uslove učestvovanja na MTB krosu „Putevi Sokola“.
  • Svi učesnici u okviru prijave popunjavju i izjavu o odricanju od odgovornosti.
  • Svi učesnici prihvataju da se njihove fotgrafije, video materijal i ostali promo materijal urađen na MTB krosu „Putevi Sokola“, može nesmetano koristiti od strane organizatora.


Više informacija o MTB Krosu Putevi Sokola možete dobiti putem telefona +381 65 2289286 (Mirko) i +381 63 582245 (Nenad).

 

Autor: Marko Skorić Održavanje: od 13.05.2017. do 13.05.2017.

Još fotografija:

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Udruženje Zeleni trag
Mesto:
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa: putevisokola@gmail.com
Web sajt: http://putevisokola.rs
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...