MTB Kros Putevi Sokola 2017

2. MTB Kros Putevi Sokola održaće se u subotu, 13. maja 2017. godine, na Sokolskim planinama, u organizaciji Udruženja Zeleni trag, u saradnji sa Turističkom organizacijom Podgorina.


Ovogodišnji MTB Kros Putevi Sokola održaće se u ataru sela Bastav, Gunjaci i Carina u Opštini Osečina, sa početkom u 10:00 časova.

Programom MTB Krosa Putevi Sokola predviđene su tri staze: Pro krug 60 km za licencirane takmičare/ke; Veliki krug 60 km koja prelazi preko vrha Sokolskih planina i Rožnja; Mali krug 30 km koji obuhvata mnoštvo vidikovaca i prelep ambijent. Takođe, programom manifestacije, predviđeno je da start svih staza bude u selu Bastav na platou ispred prodavnice i kafane „Mali raj“

Pravo učešća na MTB Krosu Putevi Sokola imaće svi zainteresovani koji se osećaju psiho-fizički sposobnim za avakav vid aktivnosti, uz plaćanje kotizacije.

Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na MTB Krosu Putevi Sokola obavljaće se putem FB stranice (https://www.facebook.com/putevisokola/)

Napomena:
  • MTB kros se vozi individualno.
  • Pravo učešća imaju sve osobe starije od 18. godina i mlađe osobe sa potpisanom i overenom saglasnošću roditelja ili staratelja i oni moraju biti u pratnji te maloletneosobe i za nju odgovaraju u potpunosti.
  • Svi učesnci moraju popuniti prijavni formular i uplatiti kotizaciju za učestvovanje na MTB krosu kako bi prijava bila kompletna.
  • Uplate kotizacije za trku moraju biti izvršene najkasnije do 08.05.2017.godine, u suprotnom prijava de se smatrati nepotpunom i učesnici neće imti pravo učestvovanja na MTB krosu „Putevi Sokola“.
  • Svi učesnici MTB krosa „Putevi Sokola“ prihvataju da organizatoru ustupe svoje lične podatke radi evidenitiranja prijava (ime i prezime, adresa, kontakt telefon, godina rođenja, e-mail).
  • Svi učesnici potpisivanjem prijave prihvataju pravila i uslove učestvovanja na MTB krosu „Putevi Sokola“.
  • Svi učesnici u okviru prijave popunjavju i izjavu o odricanju od odgovornosti.
  • Svi učesnici prihvataju da se njihove fotgrafije, video materijal i ostali promo materijal urađen na MTB krosu „Putevi Sokola“, može nesmetano koristiti od strane organizatora.


Više informacija o MTB Krosu Putevi Sokola možete dobiti putem telefona +381 65 2289286 (Mirko) i +381 63 582245 (Nenad).

 


Autor: Marko Skorić
Održavanje: od 13.05.2017. do 13.05.2017.

PODACI O ORGANIZATORU
Naziv Organizatora:
Udruženje Zeleni trag
Mesto:
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
putevisokola@gmail.com
Web sajt:
http://putevisokola.rs

Facebook:
nije dostupno
Google+:
nije dostupno
Twitter:
nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA
Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR
Ime:
Prezime:

Tekst komentara:
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

POVEZANI DOGAĐAJI...
+ Biciklistička trka Dunavski kup 2017
+ Evropski kup u trčanju na 10 Km 2017
+ Timočki planinarsko-trkački maraton 2017
+ Beogradska biciklijada 2017
+ Plivački miting Šarengradski kup 2017

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...