x

Odbojkaški turnir Žabaljski dani 2017

Odbojkaški turnir Žabaljski dani 2017

5. Međunarodni odbojkaški turnir Žabaljski dani održaće se u subotu i nedelju, 06. i 07. maja 2017. godine, u Žablju, u organizaciji Odbojkaškog kluba Žabalj Volej.

Ovoogodišnji odbojkaški turnir Žabaljski dani održaće se na 5 terena u tri sportske hale u Žablju, u skladu sa pravilima Međunarodne odbojkaške federacije (FIVB).

Programom odbojkaškog turnira Žabaljski dani predviđeno je učešće 20 ekipa koje će biti podeljene u 5 grupa sa po 4 ekipe.Takođe, programom manifestacije, predviđeno je da prvoplasirane ekipe iz svake grupe, kao i najbolja drugoplasirna ekipa prvog dana pređu u drugu rundu takmičenja, gde će biti formirane 2 nove grupe sa po 3 ekipe. Nakon toga igra se za plasman od I do IV mesta.

Pravo učešća na odbojkaškom turniru Žabaljski dani imaće sve zainteresovane ekipe u kategoriji seniorki, uz plaćanje kotizacije.

Prijavljivanje zainteresovanih ekipa obavljaće se do 25.04.2017. godin, putem i-mejl adrese jovica.panic@yahoo.com

Za najuspešnije ekipe odbojkaškog turnira Žabaljski dani predviđene su sledeće nagrade: Tri prvoplasirane ekipe na turniru dobijaju pehar i svi njihovi članovi odgovarajuće medalje; Ostali učesnici dobijaju diplome za plasman na turniru; Najbolji igrač, tehničar, bloker, korektor, libero i trener dobijaju diplome.

Napomena:
  • Svi učesnici turnira imaće priliku da igraju 5 do 6 utakmica, dok će dve najslabije ekipe odigrati po 4 utakmice.
  • Tokom trajanja turnira je obezbeđena prva pomoć i medicinska zaštitasvih učesnika.
  • Sve utakmice igraju se na dva dobijena seta do 25 poena, a eventualno treći set se igra do 15 poena.
  • Ukoliko je rezultat utakmice 2:0 u setovima, pobednik odbija 3 boda, a poraženi 0 bodova. Pri rezultatu 2:1 pobednik odbija 2 boda, a poraženi 1 bod.
  • Rangiranje ekipa vršiće se po broju osvojenih bodova, a zatim po količniku dobijenih i izgubljenih setova, odnosno poena.
  • Organizacioni odbor zadržava pravo na promenu rasporeda ekipa po grupama, rasporeda i termina odigravanja utakmica kao i promene terenea za odigravanje meča. O čemu će predstavnici ekipa biti blagovremeno obavešteni.
  • Organizator ne snosi nikakvu odgovornost u slučaju bolesti ili eventualne povrede učesnika.
  • Svaki učesnik/ca se prijavom na turnir izjašnjava da je u pogledu fizičkog stanja sposoban da učestvuju na takmičenju i da nema medicinskih problema koji bi mogli da utiču na učešće takmičara.
  • Organizator ne snosi odgovornost u slučaju krađe ili gubitka imovine učesnika.

Više informacija o odbojkaškom turniru Žabaljski dani možete dobiti putem telefona +381 63 514 880 (Jovica Panić) i +381 66 919 75 97 (Žarko Pecelj).

 

Autor: Marko Skorić Održavanje: od 06.05.2017. do 07.05.2017.

Još fotografija:

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Odbojkaški klub Žabalj Volej
Mesto: Žabalj
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa: jovica.panic@yahoo.com
Web sajt:
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...