Odbojkaški turnir Žabaljski dani 2017

5. Međunarodni odbojkaški turnir Žabaljski dani održaće se u subotu i nedelju, 06. i 07. maja 2017. godine, u Žablju, u organizaciji Odbojkaškog kluba Žabalj Volej.

Ovoogodišnji odbojkaški turnir Žabaljski dani održaće se na 5 terena u tri sportske hale u Žablju, u skladu sa pravilima Međunarodne odbojkaške federacije (FIVB).

Programom odbojkaškog turnira Žabaljski dani predviđeno je učešće 20 ekipa koje će biti podeljene u 5 grupa sa po 4 ekipe.Takođe, programom manifestacije, predviđeno je da prvoplasirane ekipe iz svake grupe, kao i najbolja drugoplasirna ekipa prvog dana pređu u drugu rundu takmičenja, gde će biti formirane 2 nove grupe sa po 3 ekipe. Nakon toga igra se za plasman od I do IV mesta.

Pravo učešća na odbojkaškom turniru Žabaljski dani imaće sve zainteresovane ekipe u kategoriji seniorki, uz plaćanje kotizacije.

Prijavljivanje zainteresovanih ekipa obavljaće se do 25.04.2017. godin, putem i-mejl adrese jovica.panic@yahoo.com

Za najuspešnije ekipe odbojkaškog turnira Žabaljski dani predviđene su sledeće nagrade: Tri prvoplasirane ekipe na turniru dobijaju pehar i svi njihovi članovi odgovarajuće medalje; Ostali učesnici dobijaju diplome za plasman na turniru; Najbolji igrač, tehničar, bloker, korektor, libero i trener dobijaju diplome.

Napomena:
  • Svi učesnici turnira imaće priliku da igraju 5 do 6 utakmica, dok će dve najslabije ekipe odigrati po 4 utakmice.
  • Tokom trajanja turnira je obezbeđena prva pomoć i medicinska zaštitasvih učesnika.
  • Sve utakmice igraju se na dva dobijena seta do 25 poena, a eventualno treći set se igra do 15 poena.
  • Ukoliko je rezultat utakmice 2:0 u setovima, pobednik odbija 3 boda, a poraženi 0 bodova. Pri rezultatu 2:1 pobednik odbija 2 boda, a poraženi 1 bod.
  • Rangiranje ekipa vršiće se po broju osvojenih bodova, a zatim po količniku dobijenih i izgubljenih setova, odnosno poena.
  • Organizacioni odbor zadržava pravo na promenu rasporeda ekipa po grupama, rasporeda i termina odigravanja utakmica kao i promene terenea za odigravanje meča. O čemu će predstavnici ekipa biti blagovremeno obavešteni.
  • Organizator ne snosi nikakvu odgovornost u slučaju bolesti ili eventualne povrede učesnika.
  • Svaki učesnik/ca se prijavom na turnir izjašnjava da je u pogledu fizičkog stanja sposoban da učestvuju na takmičenju i da nema medicinskih problema koji bi mogli da utiču na učešće takmičara.
  • Organizator ne snosi odgovornost u slučaju krađe ili gubitka imovine učesnika.

Više informacija o odbojkaškom turniru Žabaljski dani možete dobiti putem telefona +381 63 514 880 (Jovica Panić) i +381 66 919 75 97 (Žarko Pecelj).

 

Autor: Marko Skorić Održavanje: od 06.05.2017. do 07.05.2017.

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora:
Odbojkaški klub Žabalj Volej
Mesto:
Žabalj
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
jovica.panic@yahoo.com
Web sajt: nije dostupno
Facebook: nije dostupno
Twitter: nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...