Takmičenje u ritmičkoj gimnastici Palilula kup 2017

Autor fotografije: Dragan Skorić / Savremenisport.com

24. Međunarodno takmičenje u ritmičkoj gimnastici Palilula kup održaće se u nedelju, 30. aprila 2017. godine u Beogradu, u organizaciji Gimnastičkog društva Palilula.

Ovogodišnje takmičenje u u ritmičkoj gimnastici Palilula kup održaće se u hali Aleksandar Nikolić (ul. Čarli Čaplina 39) u Beogradu, sa početkom u 09:30 časova, uz učešće velikog broja takmičarki iz celog sveta.

Programom takmičenja u ritmičkoj gimnastici Palilula kup predviđena su takmičenja u sledećim disciplinama: devojčice 2005. i mlađe (bez rekvizuta, obruč, lopta, čunjevi, traka); devojčice 2002. - 2004. (kanap, obruč, lopta, čunjevi); devojčice 2000. i starije (obruč, lopta, čunjevi, traka).

Pravo učešća na takmičenju u ritmičkoj gimnastici Palilula kup imaće svi zainteresovani u nekoj od sledećih kategorija: devojčice 2005. i mlađe, devojčice 2002. - 2004, devojčice 2000. i starije.

Program manifestacije:
Nedelja, 30. april 2017.
  • 09:30 - Početak takmičenja
  • 13:00 - 13:30 - Svečano otvaranje

Autor: Marko Skorić Održavanje: od 30.04.2017. do 30.04.2017.

FOTO GALERIJA

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora:
Gimnastičko društvo Palilula
Mesto:
Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
daras@beotel.net
Web sajt: https://www.facebook.com/GDPalilula/
Facebook: nije dostupno
Twitter: nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE GALERIJE SLIKA...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...