Biciklistička trka Tour of kids - Milan Panić 2017

Autor fotografije: Dragan Skorić / Savremenisport.com

3. Međunarodna biciklistička trka Tour of kids - Milan Panić održaće se u subotu i nedelju, 29. i 30. aprila 2017. godine, u Beogradu, u organizaciji Biciklističkog kluba Čukarički MBK.


Ovogodišnja biciklistička trka Tour of kids - Milan Panić održaće se u Beogradu, sa početkom u 10:00 časova, a u skladu sa pravilima Biciklističkog saveza Srbije (BSS) i Svetske biciklističke unije (UCI), u saradnji sa Gradskim sekretarijatom za sport i omladinu Beograda, a pod pokroviteljstvom Milana Panića.   Na ovogodišnjoj biciklističkoj trci Tour of kids - Milan Panić, pored srpskih ekipa Metalca, Borca, Čukaričkog, Spartaka, Novog Pazara, Crvene Zvezde, Jednote očekuje se učešće i dve ekipe iz Bugarske, Nesebar i Plovdiv, te iz Hrvatske BK Vinkovci, i tim iz Grčke, kao reprezentacije Makedonije i Češke.


Programom biciklističke trke Tour of kids - Milan Panić predviđeno je održavanje tri etape, i to: I etapa - Beogradski sajam (hronomtar 2 km); II etapa Beogradski sajam (drumska trka 56 km); III etapa - Ušće (drumska trka 60 km).  

Pravo učešća na biciklističkoj trci Tour of kids - Milan Panić imaće svi zainteresovani takmičari/ke u kategoriji do 17 godina starosti, u muškoj i ženskoj konkurenciji.


Za najuspešnije takmičare/ke biciklističke trke Tour of kids - Milan Panić predviđene su sledeće nagrade: Medalje za tri prvoplasirana takmičara u svakoj etapi; Pehari i nagrade za tri prvoplasirana takmičara u generalnom plasmanu.

 

Autor: Marko Skorić Održavanje: od 29.04.2017. do 30.04.2017.

FOTO GALERIJA

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora:
Biciklistički klub Čukarički MBK
Mesto:
Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
office@cukaricki-mbk.rs
Web sajt: http://www.cukaricki-mbk.rs
Facebook: nije dostupno
Twitter: nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE GALERIJE SLIKA...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...