x

Biciklistička trka Tour of kids - Milan Panić 2017

Biciklistička trka Tour of kids - Milan Panić 2017 Autor fotografije: Dragan Skorić / Savremenisport.com

3. Međunarodna biciklistička trka Tour of kids - Milan Panić održaće se u subotu i nedelju, 29. i 30. aprila 2017. godine, u Beogradu, u organizaciji Biciklističkog kluba Čukarički MBK.


Ovogodišnja biciklistička trka Tour of kids - Milan Panić održaće se u Beogradu, sa početkom u 10:00 časova, a u skladu sa pravilima Biciklističkog saveza Srbije (BSS) i Svetske biciklističke unije (UCI), u saradnji sa Gradskim sekretarijatom za sport i omladinu Beograda, a pod pokroviteljstvom Milana Panića.   Na ovogodišnjoj biciklističkoj trci Tour of kids - Milan Panić, pored srpskih ekipa Metalca, Borca, Čukaričkog, Spartaka, Novog Pazara, Crvene Zvezde, Jednote očekuje se učešće i dve ekipe iz Bugarske, Nesebar i Plovdiv, te iz Hrvatske BK Vinkovci, i tim iz Grčke, kao reprezentacije Makedonije i Češke.


Programom biciklističke trke Tour of kids - Milan Panić predviđeno je održavanje tri etape, i to: I etapa - Beogradski sajam (hronomtar 2 km); II etapa Beogradski sajam (drumska trka 56 km); III etapa - Ušće (drumska trka 60 km).  

Pravo učešća na biciklističkoj trci Tour of kids - Milan Panić imaće svi zainteresovani takmičari/ke u kategoriji do 17 godina starosti, u muškoj i ženskoj konkurenciji.


Za najuspešnije takmičare/ke biciklističke trke Tour of kids - Milan Panić predviđene su sledeće nagrade: Medalje za tri prvoplasirana takmičara u svakoj etapi; Pehari i nagrade za tri prvoplasirana takmičara u generalnom plasmanu.

 

Autor: Marko Skorić Održavanje: od 29.04.2017. do 30.04.2017.

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Biciklistički klub Čukarički MBK
Mesto: Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa: office@cukaricki-mbk.rs
Web sajt: http://www.cukaricki-mbk.rs
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...