Atletska trka Bačka Topola 2014

Atletska trka Bačka Topola održaće se u subotu, 13. septembra 2014. godine, u Bačkoj Topoli.

Ovogodišnja atletska trka Bačka Topola održaće se na asfaltnoj stazi dužine 8 Km (krug oko jezera) u Bačkoj Topoli, sa početkom u 10:00 časova.

Programom atletske trke Bačka Topola predviđeno je održavanje sledećih trka: Glavna trka na 8 Km; Trka za decu na 600 m; Trka za decu na 200 m. Takođe, programom manifestacije, predviđeno je i održavanje celodnevnog zabavnog programa,, kao i biciklističke trke i strongman takmičenja.

Pravo učešća na atletskoj trci Bačka Topola imaće svi zainteresovani, koji se osećaju psiho-fizički sposobnim za ovakav vid aktivnosti, uz plaćanje startnine u iznosu od 400 dinara.

Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na atletskoj trci Bačka Topola obavljaće se na dan trke,  licu mesta od 08:00 časova.

Za najuspešnije takmičare/ke atletske trke Bačka Topola predviđene su sledeće nagrade: Pehari i novčane nagrade za pobednike u apsolutnoj kategoriji u muškoj i ženskoj konkurenciji; Medalje za pobednike po kategorijama.

Napomena:
* Startni paket sadrži majcu.
* Ukoliko bude kiše, staza će biti skraćena.

Više informacija o atletskoj trkrci Bačka Topola možete dobiti putem telefona na broj 0638665095 (Eva Skenderović).


Autor: Marko Skorić Održavanje: od 13.09.2014. do 13.09.2014.

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora:
Mesto:
N/A
Adresa:
N/A
Kontakt tel. #1: N/A
Kontakt tel. #2:
N/A
Faks: N/A
Mobilni telefon:
N/A
E-Mail adresa:
N/A
Web sajt: N/A
Facebook: nije dostupno
Twitter: nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...