Tribina Rukomet i mediji 2017

Tribina Rukomet i mediji održaće se u nedelju, 19. marta 2017. godine, u Beogradu, u organizaciji Balkan-Handball tima i Fakulteta za sport - Univerzitet Union - Nikola Tesla.


Tribina "Rukomet i mediji" održava se u okviru obeležavanja 10 godina rada regionalnog rukometnog portala - Balkan-Handball.com.

Ovogodišnja tribina Rukomet i mediji održaće se u amfitetatru Faulteta za sport - Univerzitet Union - Nikola Tesla (ul. Narodnih Heroja 30, Novi Beograd) u Beogradu, sa početkom u 12:00 časova.

Programom tribine Rukomet i mediji predviđeno je da učesnici tribine iznesu svoje mišljenje o stanju rukometa u Srbiji, kao i zastupljenosti ovog sporta u medijima. Takođe, programom manifestacije, predviđeno je da učesnici tribine budu: Veselin Vujović (selektor reprezentacije Slovenije); Tanja Medved (teamsport menadžer kompanije Đak Sport); Vladimir Novaković (urednik sajta Sport Klub); Sreten Rašković (komentator TV Arena Sport); Žika Bogdanović (urednik Balkan-Handball.com).

Napomena:
* Ulaz je slobodan.

 

Autor: Marko Skorić
Održavanje: od 19.03.2017. do 19.03.2017.

PODACI O ORGANIZATORU
Naziv Organizatora:
Balkan-Handball tim: Fakultet za sport - Univerzitet Union - Nikola Tesla
Mesto:
Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
info@balkan-handball.com
Web sajt:
http://www.balkan-handball.com

Facebook:
nije dostupno
Google+:
nije dostupno
Twitter:
nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA
Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR
Ime:
Prezime:

Tekst komentara:
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

POVEZANI DOGAĐAJI...
+ Evropski kup u brzom hodanju 2017
+ Somborski polumaraton 2017
+ Prolećni Akva 235 kup 2017
+ Prvenstvo Srbije u plivanju za pionire 2017
+ Kruševački polumaraton 2017

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...