Les Mills Live Serbia 2017

Pored Londona, Pariza, Amsterdama, Šangaja, Toronta, Tokija i drugih svetskih metropola u Novi Sad stiže jedan od najatraktivnijih fitnes festivala – LES MILLS LIVE. Kao deo velike globalne Les Mills turneje LES MILLS LIVE SERBIA biće održan 1. aprila 2017. godine u Novom Sadu, u sportskom centru Spens (Sutjeska 2), pod pokroviteljstvom brenda Reebok i kompanije iFIT.


Učešće na LES MILLS LIVE SERBIA je besplatno. Od 7. marta fitnes entuzijasti mogu da obezbede svoje mesto na najvećem događaju u regionu prijavljivanjem putem zvaničnog sajta Les Mills Srbija & BIH www.lesmills.rs

LES MILLS LIVE SERBIA, u organizaciji Les Mills Srbija, je jednodnevni fitnes festival koji će ljubiteljima fitnesa, vežbačima i instruktorima pružiti priliku da osete potpuno novu dimenziju i energiju treniranja. Vrhunski prezenteri, fantastična rasveta, odlični zvučni efekti samo su neki od faktora koji će doprineti tome da se o ovome događaju još dugo priča.

Osećaj treniranja na LES MILLS LIVE događaju može se uporediti sa euforijom najvećih svetskih koncerata koju vredi osetiti.

Za kvalitetne treninge biće zaduženi prezenteri najveće svetske fitnes zajednice koji će doprineti još boljoj atmosferi i motivaciji učesnika.


Uz fitnes idu i modni trendovi, zato će jedna od najkreativnijih osoba koja podeli svoju „Ja idem na Live fotografiju”, biti nagrađena vrednosnim vaučerom za kupovinu Reebok Les Mills opreme na iFIT online shopu. Važan deo LES MILLS LIVE SERBIA biće i volonteri, za koje je konkurs otvoren do 22. marta.

Satnica treninga LES MILLS LIVE SERBIA:
  • 13:30 - Svečano otvaranje Les Mills Live Serbia 2017
  • 14:00 - Body Attack
  • 15:15 - Body Balance
  • 16:30 - Grit
  • 17:15 - Body Jam
  • 18:30 - Body Combat


Autor: Nemanja Radojević
Održavanje: od 01.04.2017. do 01.04.2017.

FOTO GALERIJA
Ostale fotografije iz galerije: One live Serbia 2016

PODACI O ORGANIZATORU
Naziv Organizatora:
Les Mills Srbija
Mesto:
Novi Sad
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt:
http://www.lesmills.rs

Facebook:
nije dostupno
Google+:
nije dostupno
Twitter:
nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA
Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR
Ime:
Prezime:

Tekst komentara:
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

POVEZANI DOGAĐAJI...
+ Evropsko prvenstvo u košarci 2017
+ Noćni maraton 2017
+ Fruškogorski planinarski maraton 2017
+ Prvenstvo Srbije u plivanju za pionire 2017
+ Novosadski kros za dečiji osmeh 2017

POVEZANE VESTI...
+ Održan Les Mills Live Serbia 2017
+ Les Mills Live Serbia - Najveći fitn...

POVEZANE GALERIJE SLIKA...
+ Les Mills Super Quarterly 2015
+ One live Serbia 2016

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...