x

Pojedinačno Prvenstvo Srbije u stonom tenisu 2017

Pojedinačno Prvenstvo Srbije u stonom tenisu za seniore i seniorke održaće se subotu, 04. marta 2017. godine, u Vrnjačkoj Banji, u organizaciji Stonoteniskg kluba Goč i Stonoteniskog saveza Srbije.


Ovogodišnje pojedinačno Prvenstvo Srbije u stonom tenisu za seniore i seniorke održaće se u hali sportova Vlade Divac u Vrnjačkoj Banji, sa početkom u 10:00 časova, a u skladu sa pravilima Stonoteniskog saveza Srbije.

Programom pojedinačnog Prvenstva Srbije u stonom tenisu za seniore i seniorke predviđena su sledeća takmičenja: seniori i seniorke pojedinačno, seniori i seniorke parovi, seniori i seniorke mešoviti parovi. Takođe, programom manifestacije, predviđeno je da se kvalifikacioni delovi turnira igraju u grupama sa 3 ili 4 takmičara, dok će se finalni deo turnira u svim konkurencijama igrati na ispadanje, a žreb za finalni deo će se obaviti nakon završetka kvalifikacija.

Pravo učešća na pojedinačnom Prvenstvu Srbije u stonom tenisu za seniore i seniorke imaće svi zainteresovani i uredno registrovani takmičari/ke u kategoriji seniora i seniorki, uz plaćanje prijavnine u iznosu od 1000 dinara.

Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na  pojedinačnom Prvenstvu Srbije u stonom tenisu za seniore i seniorke obavljaće se do 28.02.2017. godine, putem i-mejl adrese stsbgd@gmail.com

Za najsupešnije takmičare/ke pojedinačnog Prvenstva Srbije u stonom tenisu za seniore i seniorke predviđene su nagrade u vidu pehara, medalja i diploma.

Napomena:
* U slučaju velikog broja igrača, takmičarska komisija može da donese odluku kojom se broj učenika ograničava, o čemu će svi klubovi biti blagovremeno obavešteni. U tom slučaju pravo učešća obavezno imaju po 4 prvoplasirana igrača sa pojedinačnog prvenstva regiona. Ostali igrači stiču pravo učešća na osnovu plasmana na rang listi STSS. * Partije u kvalifikacijama i parovima se igraju na 3 dobijena seta; partije u glavnom žrebu pojedinačnog takmičenja se igraju na 4 dobijena seta
* Spisak prijavljenih takmičara STSS objavljuje na internet prezentaciji STSS (www.stss.rs).  
* Klub može otkazati učešće igrača bez obrazloženja i bez posledica, do četvrtka 2.3.2017. u 12.00 časova.
* Ukoliko se takmičar koji je prijavljen za takmičenje ne pojavi na takmičenju, klub će biti kažnjen novčanom kaznom.
* Prijavnina se plaća na tekući račun STK “GOČ” 160-0000000019374-57, ili na licu mesta, za sve prijavljene takmičare.
* Prilikom uplate je obavezno navesti ime i prezime igrača za kojeg se uplata vrši (ukoliko uplatu ne vrši klub).  
*  Vrhovni sudija takmičenja je Dragan Ocokoljić.
* Vrhovni sudija odlučuje o svim aspektima takmičenja i jedini ima pravo tumačenja Pravilnika o organizaciji takmičenja i propozicija, shodno članovima 69-73 Pravilnika.
* Saglasno članu 16 Pravilnika o organizaciji takmičenja, prilikom dolaska na takmičenje, a sposobnost pre njegovog službenog početka, igrač je dužan da vrhovnom sudiji pokaže takmičarsku legitimaciju, ili drugi dokaz o zdravstvenoj sposobnosti za igranje.
* Bez dokaza o zdravstvenoj sposobnosti nije moguće nastupiti na takmičenju.  
* Saglasno članu 17 Pravilnika o organizaciji takmičenja - “kada nastupaju na takmičenju, ekipa ili igrač dužni su u njemu učestvovati dok se nalaze u konkurenciji, uključujući i podelu nagrada”

Više informacija o pojedinačnom Prvenstvu Srbije u stonom tenisu za seniore i seniorke možete dobiti putem telefona +381 63 86 70 104 i 065 86 70 104 (Zoran Martinović)

 

Autor: Marko Skorić Održavanje: od 04.03.2017. do 04.03.2017.

Još fotografija:

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Stonoteniski klub Goč
Mesto: Vrnjačka Banja
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa: stsbgd@gmail.com
Web sajt:
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...