Pojedinačno Prvenstvo Srbije u stonom tenisu 2017

Pojedinačno Prvenstvo Srbije u stonom tenisu za seniore i seniorke održaće se subotu, 04. marta 2017. godine, u Vrnjačkoj Banji, u organizaciji Stonoteniskg kluba Goč i Stonoteniskog saveza Srbije.


Ovogodišnje pojedinačno Prvenstvo Srbije u stonom tenisu za seniore i seniorke održaće se u hali sportova Vlade Divac u Vrnjačkoj Banji, sa početkom u 10:00 časova, a u skladu sa pravilima Stonoteniskog saveza Srbije.

Programom pojedinačnog Prvenstva Srbije u stonom tenisu za seniore i seniorke predviđena su sledeća takmičenja: seniori i seniorke pojedinačno, seniori i seniorke parovi, seniori i seniorke mešoviti parovi. Takođe, programom manifestacije, predviđeno je da se kvalifikacioni delovi turnira igraju u grupama sa 3 ili 4 takmičara, dok će se finalni deo turnira u svim konkurencijama igrati na ispadanje, a žreb za finalni deo će se obaviti nakon završetka kvalifikacija.

Pravo učešća na pojedinačnom Prvenstvu Srbije u stonom tenisu za seniore i seniorke imaće svi zainteresovani i uredno registrovani takmičari/ke u kategoriji seniora i seniorki, uz plaćanje prijavnine u iznosu od 1000 dinara.

Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na  pojedinačnom Prvenstvu Srbije u stonom tenisu za seniore i seniorke obavljaće se do 28.02.2017. godine, putem i-mejl adrese stsbgd@gmail.com

Za najsupešnije takmičare/ke pojedinačnog Prvenstva Srbije u stonom tenisu za seniore i seniorke predviđene su nagrade u vidu pehara, medalja i diploma.

Napomena:
* U slučaju velikog broja igrača, takmičarska komisija može da donese odluku kojom se broj učenika ograničava, o čemu će svi klubovi biti blagovremeno obavešteni. U tom slučaju pravo učešća obavezno imaju po 4 prvoplasirana igrača sa pojedinačnog prvenstva regiona. Ostali igrači stiču pravo učešća na osnovu plasmana na rang listi STSS. * Partije u kvalifikacijama i parovima se igraju na 3 dobijena seta; partije u glavnom žrebu pojedinačnog takmičenja se igraju na 4 dobijena seta
* Spisak prijavljenih takmičara STSS objavljuje na internet prezentaciji STSS (www.stss.rs).  
* Klub može otkazati učešće igrača bez obrazloženja i bez posledica, do četvrtka 2.3.2017. u 12.00 časova.
* Ukoliko se takmičar koji je prijavljen za takmičenje ne pojavi na takmičenju, klub će biti kažnjen novčanom kaznom.
* Prijavnina se plaća na tekući račun STK “GOČ” 160-0000000019374-57, ili na licu mesta, za sve prijavljene takmičare.
* Prilikom uplate je obavezno navesti ime i prezime igrača za kojeg se uplata vrši (ukoliko uplatu ne vrši klub).  
*  Vrhovni sudija takmičenja je Dragan Ocokoljić.
* Vrhovni sudija odlučuje o svim aspektima takmičenja i jedini ima pravo tumačenja Pravilnika o organizaciji takmičenja i propozicija, shodno članovima 69-73 Pravilnika.
* Saglasno članu 16 Pravilnika o organizaciji takmičenja, prilikom dolaska na takmičenje, a sposobnost pre njegovog službenog početka, igrač je dužan da vrhovnom sudiji pokaže takmičarsku legitimaciju, ili drugi dokaz o zdravstvenoj sposobnosti za igranje.
* Bez dokaza o zdravstvenoj sposobnosti nije moguće nastupiti na takmičenju.  
* Saglasno članu 17 Pravilnika o organizaciji takmičenja - “kada nastupaju na takmičenju, ekipa ili igrač dužni su u njemu učestvovati dok se nalaze u konkurenciji, uključujući i podelu nagrada”

Više informacija o pojedinačnom Prvenstvu Srbije u stonom tenisu za seniore i seniorke možete dobiti putem telefona +381 63 86 70 104 i 065 86 70 104 (Zoran Martinović)

 


Autor: Marko Skorić
Održavanje: od 04.03.2017. do 04.03.2017.

PODACI O ORGANIZATORU
Naziv Organizatora:
Stonoteniski klub Goč
Mesto:
Vrnjačka Banja
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
stsbgd@gmail.com
Web sajt:
nije dostupno

Facebook:
nije dostupno
Google+:
nije dostupno
Twitter:
nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA
Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR
Ime:
Prezime:

Tekst komentara:
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

POVEZANI DOGAĐAJI...
+ Biciklistička trka Dunavski kup 2017
+ Evropski kup u brzom hodanju 2017
+ Plivački miting Prozivka 2017
+ Evropski kup u bacačkim disicplinama 2017
+ Tekvondo takmičenje Zrenjanin open 2017

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...