x

Karate turnir Trofej Zvezdare 2017

Karate turnir Trofej Zvezdare 2017

Karate turnir Trofej Zvezdare (31. Memorijalni turnir Dušan Rakić - Brajan) održaće se u nedelju, 26. februara 2017. godine, u Beogradu, u organizaciji Karate kluba Radnički, u saradnji sa Beogradskim Karate Savezom.


Ovogodišnji karate turnir Trofej Zvezdare održaće se u sali SD Radnički (ul. Vojvode Šupljikca 31) u Beogradu, sa početkom u 11:00 časova, a u skladu sa pravilima Karate Federacije Srbije i WKF-a.

Programom karate turnira Trofej Zvezdare predviđena su takmičenja u sledećim disciplinama: kate pojedinačno, kate ekipno, borbe pojedinačno, borbe ekipno.

Pravo učešća na karate turniru Trofej Zvezdare imaće svi zainteresovani u nekoj od sledećih starosnih kategorija: poletarci, pioniri, nade, kadeti, juniori, mlađi seniori, seniori, u muškoj i ženskoj konkurenciji, i odgovarajućih težinskih kategorija, uz plaćanje kotizacije.

Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na karate turniru Trofej Zvezdare obavljaće se do petka, 24.02.2017. godine, putem telefona/faxa na broj 011 244 2075, 011 3830 479 i/ili i-mejl adrese radnicki.karate.beograd@gmail.com

Za najuspešnije takmičare/ke karate turnira Trofej Zvezdare predviđene su sledeće nagrade: Pehari za najuspešnije klubove (I, II i III mesto); Pehari za najuspešnije klubove u katama (I, II i III mesto); Pehari za najuspešnije klubove u borbama (I, II i III mesto); Pehar za najmasovniji klub; Pehar za najuspešnijeg takmičara i takmičarku, posebno kate, posebno borbe; Pehar za najmlađeg učesnika turnira; Medalje i diplome; Pehari svim pobednicima u ekipnom takmičenju; Torte pobednicima u ekipnom takmičenju za mlađe uzrasne kategorije zaključno sa 2004 godištem

Napomena:
* Kotizacija: pojedinačo (kate i borbe): 1000 din (10 EUR); dva nastupa u katama (apsolutni i nivo): 1600 din (15 EUR); ekipno: 1600 din (15 EUR).
* Obavezna zaštitna oprema: sve kategorije - rukavice (crvene/plave), guma za zube, štitnci za potkolenice i stopala (crveni/plavi), štitnik za telo, dok kod kadetkinja, juniorki, ml. seniorki i seniorki pored navedene opreme potreban je i štitnik za grudi.
* Svi učesnici i članovi delegacija moraju imati zdravstveno i putno osiguranje.
* Organizator ne snosi odgovornost u slučaju povrede.
* Pravo nastupa imaju svi takmičari registrovani u KFS za 2016/2017 sa važećim legarskim pregledom i osiguranjem.
* Proveru dokumentacije će vršiti delegat takmičenja.
* Strane ekipe koje žele da učestvuju na turniru treba da imaju potvrdu nacionalnog saveza da su u sistemu WKF.

Više informacija o karate turniru Trofej Zvezdare možete dobiti putem telefona na broj 064 117 4252 i 064 86 87 914.

 
Autor: Marko Skorić Održavanje: od 26.02.2017. do 26.02.2017.

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Karate klub Radnički
Mesto: Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt:
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...