x

Ekipno prvenstvo Srbije u stonom tenisu za juniore 2017

Ekipno prvenstvo Srbije u stonom tenisu za juniore i juniorke održaće se u u subotu, 04. februara 2017. godine, u Bečeju, u organizaciji Stonoteniskog kluba Bečej.


Ovogodišnje ekipno prvenstvo Srbije u stonom tenisu za juniore i juniorke održaće se u sali SC Đorđe Predin Badža (ul. Zelena 30) u Bečeju, sa početkom u 09:00 časova, a u skladu sa pravilima Stonoteniskog saveza Srbije.

Programom ekipnog prvenstva Srbije u stonom tenisu za juniore i juniorke predviđeno je da ukoliko se prijavi šest ili manje ekipa, igra se “svako sa svakim”, ukoliko se prijavi veći broj ekipa, igraće se kvalifikacije po grupama, a broj grupa i sastav grupa odrediće trener reprezentacije, u skladu sa stanjem na rang listama za prva tri igrača svake ekipe.

Pravo učešća na ekipnom prvenstvu Srbije u stonom tenisu za juniore i juniorke imaće sve zainteresovane ekipe u sledećim kategorijama:  juniori (rođeni 1999. godine i kasnije), juniorke (rođene 1999. godine i kasnije), uz plaćanje prijavnine u iznosu od 1800 dinara po ekipi.

Prijavljivanje zainteresovanih ekipa za učešće na ekipnom prvenstvu Srbije u stonom tenisu za juniore i juniorke obavljaće sedo 01.02.2017. godine, putem i-mejl adrese takmicenja@stss.rs


Za najuspešnije ekipe ekipnog prvenstva Srbije u stonom tenisu za juniore i juniorke predviđene su nagrade u vidu medalja i pehara.

Napomena:
* Za ekipu nastupaju 3 igrača.
* Meč se igra po sistemu do tri pojedinačne pobede jedne ekipe po sledećem rasporedu: A-X, B-Y, C-Z, A-Y i B-X. * Spisak prijavljenih ekipa STSS objavljuje na internet prezentaciji STSS (www.stss.rs).
* U prijavi obavezno navesti sastav ekipe (do 5 igrača).
* Klub može otkazati učešće igrača bez obrazloženja i bez posledica, do četvrtka 2.2.2017. u 15.00 časova.
* Ukoliko se ekipa koja je prijavljena za takmičenje ne pojavi na takmičenju, klub će biti kažnjen novčanom kaznom.
* Prijavnina se uplaćuje na tekući račun STK “Bečej” 105-6500231-22, ili na licu mesta, za sve prijavljene takmičare.
* Vrhovni sudija je Goran Dragin.
* Vrhovni sudija odlučuje o svim aspektima takmičenja i jedini ima pravo tumačenja Pravilnika o organizaciji takmičenja i propozicija, shodno članovima 69- 73 Pravilnika.
* Saglasno članu 16 Pravilnika o organizaciji takmičenja, prilikom dolaska na takmičenje, a pre njegovog službenog početka, igrač je dužan da vrhovnom sudiji pokaže takmičarsku legitimaciju, sa ovrenim lekarskim pregledom.
* Saglasno članu 17 Pravilnika o organizaciji takmičenja - “kada nastupaju na takmičenju, ekipa ili igrač dužni su u njemu učestvovati dok se nalaze u konkurenciji, uključujući i podelu nagrada” * Oprema: Tibhar 25 stolovi, tibhar loptice.

Više informacija o ekipnom prvenstvu Srbije u stonom tenisu za juniore i juniorke možete dobiti putem telefona na broj +381 13 18 221 (Milutin Glavaški).

 

Autor: Marko Skorić Održavanje: od 04.02.2017. do 04.02.2017.

Još fotografija:

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Stonoteniski klub Bečej
Mesto: Bečej
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt:
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...