Memorijalni skakački miting Dražen Bošnjak 2017

3. Memorijalni skakački miting Dražen Bošnjak održaće se u sredu, 26. jula 2017. godine, u Sremskoj Mitrovici, u organizaciji Atletskog kluba Srem, a uz podršku grada Sremska Mitrovica.


Skakački miting održava se u spomen na rano preminulog Dražena Bošnjaka, nekadašnjeg uspešnog atletičara AK „Srem“.

Ovogodišnji memorijalni skakački miting Dražen Bošnjak održaće se na košarkaškom terenu sa tartan podlogom na gradskoj plaži u Sremskoj Mitrovici, u skladu sa pravilima Atletskog saveza Srbije (ASS).

Programom memorijalnog skakački miting Dražen Bošnjak predviđena su takmičenja u skoku u vis u sledećim kategorijama: seniori, U20, U18, U16, U14.

Pravo učešća na memorijalnom skakački miting Dražen Bošnjak imaće svi zainteresovani u nekoj od sledećih starosnih kategorija: seniori, U20, U18, U16, U14.


Autor: Marko Skorić
Održavanje: od 26.07.2017. do 26.07.2017.

PODACI O ORGANIZATORU
Naziv Organizatora:
Atletski klub Srem
Mesto:
Sremska Mitrovica
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt:
nije dostupno

Facebook:
nije dostupno
Google+:
nije dostupno
Twitter:
nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA
Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR
Ime:
Prezime:

Tekst komentara:
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

POVEZANI DOGAĐAJI...
+ Letnji atletski miting prijateljstva 2017
+ Jedriličarska regata Mikro Kup Golupca 2017
+ Jump - kamp Dimitrovgrad 2017
+ Jedriličarska regata Palićka jedra 2017
+ Turnir u basketu 3x3 - Red Bull Reign - Srbija...

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...