x

Kup Vladislav Jovanović Moša 2017

Memorijalno atletsko takmičenje Kup Vladislav Jovanović Moša održaće se u subotu, 08. aprila 2017. godine, u Senti, u organizaciji Senćanskog atletskog kluba.


Memorijalno atletsko takmičenje održava se u čast Vladislava Jovanovića - Moše, koji je posle II Svetskog rata počeo organizovati atletsku aktivnost u Senti, da bi 1946. godine osnovao Atletski klub Senta. U klubu je radio kao trener i rukovodilac, provodeći svoje slobodno vreme na atletskim terenima u izvršavanju svojih obaveza prema klubu. Razvoj atletike i atletske organizacije u Senti, vezan je za njegov rad i upornost. Njegov rad i sve ono što je postigao sa članovima kluba, bio je zapažen kako u Senti, tako i u atletskim krugovima širom zemlje.

Ovogodišnji Kup Vladislav Jovanović Moša održaće se na stadionu Narodna bašta u Senti, u skladu sa pravilima Atletskog Saveza Srbije (ASS).

Programom Kupa Vladislav Jovanović Moša predviđena su takmičenja u sledećim disciplinama: 60 m mlađi pioniri-ke, 100 m, 300 m, 1000 m pioniri, 800 m pionirke, bacanje kugle (pionirke 3 kg pioniri 4 kg), bacanje koplja (600 gr), bacanje diska (1 kg).

Pravo učešća na Kupu Vladislav Jovanović Moša imaće svi zainteresovani mlađi i stariji pioniri-ke sa uredno overenom takmičarskom knjižicom i lekarskim pregledom uz poštovanje opštih clanova propozicija, uz plaćanje startnine.

Za najuspešnije takmičare/ke Kupa Vladislav Jovanović Moša predviđene su sledeće nagrade: Medalje za tri prvoplasirana takmičara/ke u svim disciplinama; Memorijalni pehar za najboljeg takmičara/ku u disciplini bacanja kugle.

Više informacija o Kupu Vladislav Jovanović Moša možete dobiti putem telefona 024 812 205 069 16 57 615 (AS Senta).

 
Autor: Marko Skorić Održavanje: od 08.04.2017. do 08.04.2017.

Još fotografija:

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Senćanski atletski klub
Mesto: Senta
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa: info@atletika-senta.com
Web sajt: http://www.atletika-senta.com
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...