Kup Vladislav Jovanović Moša 2017

Memorijalno atletsko takmičenje Kup Vladislav Jovanović Moša održaće se u subotu, 08. aprila 2017. godine, u Senti, u organizaciji Senćanskog atletskog kluba.


Memorijalno atletsko takmičenje održava se u čast Vladislava Jovanovića - Moše, koji je posle II Svetskog rata počeo organizovati atletsku aktivnost u Senti, da bi 1946. godine osnovao Atletski klub Senta. U klubu je radio kao trener i rukovodilac, provodeći svoje slobodno vreme na atletskim terenima u izvršavanju svojih obaveza prema klubu. Razvoj atletike i atletske organizacije u Senti, vezan je za njegov rad i upornost. Njegov rad i sve ono što je postigao sa članovima kluba, bio je zapažen kako u Senti, tako i u atletskim krugovima širom zemlje.

Ovogodišnji Kup Vladislav Jovanović Moša održaće se na stadionu Narodna bašta u Senti, u skladu sa pravilima Atletskog Saveza Srbije (ASS).

Programom Kupa Vladislav Jovanović Moša predviđena su takmičenja u sledećim disciplinama: 60 m mlađi pioniri-ke, 100 m, 300 m, 1000 m pioniri, 800 m pionirke, bacanje kugle (pionirke 3 kg pioniri 4 kg), bacanje koplja (600 gr), bacanje diska (1 kg).

Pravo učešća na Kupu Vladislav Jovanović Moša imaće svi zainteresovani mlađi i stariji pioniri-ke sa uredno overenom takmičarskom knjižicom i lekarskim pregledom uz poštovanje opštih clanova propozicija, uz plaćanje startnine.

Za najuspešnije takmičare/ke Kupa Vladislav Jovanović Moša predviđene su sledeće nagrade: Medalje za tri prvoplasirana takmičara/ke u svim disciplinama; Memorijalni pehar za najboljeg takmičara/ku u disciplini bacanja kugle.

Više informacija o Kupu Vladislav Jovanović Moša možete dobiti putem telefona 024 812 205 069 16 57 615 (AS Senta).

 

Autor: Marko Skorić
Održavanje: od 08.04.2017. do 08.04.2017.

PODACI O ORGANIZATORU
Naziv Organizatora:
Senćanski atletski klub
Mesto:
Senta
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
info@atletika-senta.com
Web sajt:
http://www.atletika-senta.com

Facebook:
nije dostupno
Google+:
nije dostupno
Twitter:
nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA
Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR
Ime:
Prezime:

Tekst komentara:
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

POVEZANI DOGAĐAJI...
+ Memorijalni skakački miting Dražen Bošnjak 2017
+ Atletska trka Sv. Vasilije Ostroški 2017
+ Prolećni atletski miting prijateljstva 2017
+ Atletska trka Gradac 2017
+ Otvoreno Prvenstvo Temerina u stonom tenisu 2017

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...