x

Tron rođendanski polumaraton 2017

Tron rođendanski polumaraton 2017

10. Jubilarni Tron rođendanski polumaraton održaće se u subotu, 04. marta 2017. godine, na Paliću, u organizaciji Atletsko rekreativnog kluba Tron.


Tron rođendanski polumaraton održava se sa ciljem obogaćivanja sportsko - rekreativnog i turističkog sadržaja na Paliću, promocije rekreativnog trčanja, podsticanja bavljenja sportom, ukazivanja na važnost fizičke aktivnosti, omogućavanja sportskog nadmetanja svim istinskim zaljubljenicima u trčanje, bez obzira na pol, godine, versku i rasnu pripadnost i nivo utreniranosti, uz posebnu naglašenost za uključivanje u trku rekreativaca-amatera,  kao i na zabavno i zdravo korišćenje slobodnog vremena. Negovanje sportskog druženja, dalje jačanje i razvijanje sportskih prijateljstava, kako u zemlji tako i među neposrednim susedima, širenje sportske kulture.

Ovogodišnji Tron rođendanski polumaraton održaće se na stazi na Paliću, sa početkom u 11:00 časova, kod Velike terase.

Programom Tron rođendanskog polumaratona predviđene su sledeće trke: Polumaratonska trka (21,1 Km) i SRCEF trka zadovoljstva (7 Km).  Takođe, programom manifestacije, predviđeno je da start obe trku bude u 11:00 časova, ispred Velike terase.

Pravo učešća na Tron rođendanskom polumaratonu imaće svi zainteresovani, stariji od 18 godina,  koji se osećaju psiho-fizički spremnim za ovakav vid aktivnosti, u nekoj od sledećih kategorija: U polumaratonu: apsolutna, M-40, M-50, M-60 i više, Ž-35, Ž-50 i više; U trci zadovoljstva na 5km: apsolutna muška i ženska; uz plaćanje startnine.

Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na Tron rođendanskom polumaratonu obavljaće se putem on-line formulara na sajtu http://www.tronmarathon.org/info/prijava/


Za najuspeniše takmičare/ke Tron rođendanskog polumaratona predviđene su sledeće nagrade: Trkači koji osvoje pva tri mesta u apsolutnim kategorijama dobijaju pehare i simbolične robne nagrade; Trkači koji osvoje prva tri mesta po kategorijama dobijaju medalje; Svi učesnici koji istrče trku za koju su se prijavili dobijaju diplome sa postignutim vremenom, a polumaratonci dobijaju i učesničku medalju.

Napomena:
* Merenje vremena na TRON rođendanskom polumaratonu i SRCEF trci zadovoljstva biće čipovano, u saradnji sa kompanijom EVOCHIP iz Mađarske.
* Biće postavljene 2. okrepne stanice po krugu (ukupno 6 mesta za okrepu za Polumaratonce).
* Medicinska pomoć bit će dostupna duž staze. * Učesnici trke trče na vlastitu odgovornost!
* Za lica mlađa od 18 godina saglasnost za učešće u trci potpisuje roditelj ili trener. * Trkač koji ima plasman u apsolutnoj kategoriji, ne ulazi u plasman po kategorijama.
Vremenski limit trke je 2 sata 45 minuta.
* Startni paket sadrži: Pasta party u petak 03.03.2017. godine – Ženski Štrand – 18-21h; čipovano merenje vremena; startni broj; Svečana polo majica sa kragnom; Natural Block – Musli bar; Reklamni materijal sponzora; Okrepe na stazi i cilju; Učesničke Medalje na cilju; Diploma; Rođendanska torta; Sendvič; Medicinska pomoć.
* Startni paketi se mogu preuzeti: dan ranije od 18:00-21:00h (za vreme Pasta Party) i/ili na dan trke od 8:00-10,30 časova u kongresnoj sali Velike terase.
* Rezultati sa svim učesnicima polumaratona biće objavljeni na dan trke, na sajtu trke.

Autor: Marko Skorić Održavanje: od 04.03.2017. do 04.03.2017.

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: ARK Tron
Mesto: Palić
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt: http://www.tronmarathon.org
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...