Trofej Beograda u fleg fudbalu 2016

8. Trofej Beograda u fleg fudbalu za igrače do 15 godina održaće se u subotu, 17. decembra 2016. godine, u Beogradu, u organizaciji Saveza američkog fudbala Beograda.


Fleg fudbal (eng. flag football) predstavlja beskontaktnu verziju američkog fudbala, namenjenu mladima i starima, igračima oba pola. Ekipu na terenu čine 5 igrača koji oko struka nose po dve zastavice (eng. flag). Skidanjem tih zastavica, simulira se obaranje igrača, i zaustavlja se igra i dalje napredovanje ekipe. Poput obaranja, zabranjeno je i klasično blokiranje rivala, a cilj igre je kao u “pravom” američkom fudbalu – uneti loptu u suparničku endzonu.

Ovogodišnji Trofej Beograda u fleg fudbalu održaće se u hali KSC Pinki (ul. Gradski park 2 - Zemun) u Beogradu, sa početkom u 09:00 časova,  a u skladu sa pravilima Srpske asocijacije američkog fudbala.

Programom Trofeja Beograda u fleg fudbalu predviđeno je učešće 10 ekipa, koje će biti raspoređene u 2 grupe, i to: Grupa A: Inđija Indians; Vukovi Beograd; Jagodina Black Hornets; Kragujevac Wild Boars; Bor Golden Bears; Grupa B: Kraljevo Royal Crowns; Zemun Pirati; Kikinda Mamuti; Forest-Dragons; Šabac Šarks.

Takođe, programom takmičenja, predviđeno je da prvi meč počne u 09:00 časova, dok je svečano otvaranje predviđeno u 13:05 časova. Polufinalni mečevi predviđeni su od 17:40 časova, a finale u 18:40 časova.

Prošlogodišnju tutulu Trofeja Beograda brane Meridian Indiansi, aktuelni prvaci Srbije u fleg kategoriji U15.


Svi osvajači Trofeja Beograda u fleg fudbalu:
  • Sr. Mitrovica Legionaries (2009)
  • Sr. Mitrovica Legionaries (2010)
  • Sr. Mitrovica Legionaries (2011)
  • Kraljevo Royal Crowns (2012)
  • Kragujevac Wild Boars (2013)
  • Jagodina Black Hornets (2014)
  • Inđija Meridian (2015)

 
Autor: Marko Skorić Održavanje: od 17.12.2016. do 17.12.2016.

FOTO GALERIJA

Ostale fotografije iz galerije:
Trofej Beograda u fleg fudbalu 2016

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora:
Savez američkog fudbala Beograd
Mesto:
Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt: nije dostupno
Facebook: nije dostupno
Twitter: nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE VESTI...

POVEZANE GALERIJE SLIKA...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...