Memorijalni stonotenisku turnir Vilim Harangozo 2016

40. Memorijalni stonotenisku turnir Vilim Harangozo održaće se u nedelju, 11. decembra 2016. godine, u Subotici, u organizaciji STK Spartak i Stonoteniskog saveza Subotice.


Ovogodišnji memorijalni stonotenisku turnir Vilim Harangozo održaće se u hali sportova u Subotici, sa početkom u 09:00 časova, a u skladu sa pravilima Stonoteniskog saveza Srbije.

Programom memorijalnog stonoteniskog turnira Vilim Harangozo predviđena su sledeća takmičenja: seniori i seniorke pojedinačno; boduje se za rang listu; A klasa seniori i seniorke parovi. Takođe, programom takmičenja, predviđeno je da se kvalifikacioni delovi turnira, igraju u grupama sa 3 ili 4 igrača ili igračice, dok će se finalni deo turnira u svim konkurencijama igrati “na ispadanje”, a žreb za finalni deo će se obaviti nakon završetka kvalifikacija.

Pravo učešća na memorijalnom stonoteniskom turniru Vilim Harangozo imaće svi zainteresovani, registrovani igrači, u nekoj od sledećih kategorija: seniori, seniorke, uz plaćanje prijavnine u iznosu od 1000 dinara po takmičaru/ki.

Prijvaljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na memorijalnom stonoteniskom turniru Vilim Harangozo obavljaće se do 06.12.2016. godine, do 24h, putem i-mejl adrese takmicenja@stss.rs

Za najuspešnije takmičare/ke memorijalnog stonoteniskog turnira Vilim Harangozo predviđene su nagrade u vid pehara i medalja za najuspešnije takmičare/ke.


Napomena:
* Sve partije se igraju na tri dobijena seta.
* Spisak prijavljenih takmičara STSS objavljuje na internet prezentaciji STSS (www.stss.rs). * Klub može da otkaže učešće igrača bez obrazloženja i bez posledica, do srede 7.12.2016. u 24.00 časa.
* Ukoliko se takmičar koji je prijavljen za takmičenje ne pojavi na takmičenju, klub će biti kažnjen novčanom kaznom. * Prijavnina se plaća na tekući račun Stonoteniskog saveza Subotica 160-18787-72 (Banca Intesa), ili na licu mesta.
* Turnir se igra na stolovima “Tibhar”.
* Vrhovni sudija je je Vadleve Bela.
* Vrhovni sudija odlučuje o svim aspektima takmičenja i jedini ima pravo tumačenja Pravilnika o organizaciji takmičenja i propozicija, shodno članovima 69-73 Pravilnika Legitimacije.
* Saglasno članu 16 Pravilnika o organizaciji takmičenja, prilikom dolaska na takmičenje, a pre njegovog službenog početka, igrač je dužan da vrhovnom sudiji pokaže takmičarsku legitimaciju.
* Saglasno članu 17 Pravilnika o organizaciji takmičenja - “kada nastupaju na takmičenju, ekipa ili igrač dužni su u njemu učestvovati dok se nalaze u konkurenciji, uključujući i podelu nagrada”


Više informacija o memorijalnom stonoteniskom turniru Vilim Harangozo možete dobiti putem telefona na broj 063/7612224 (MIrko Gavrilović).

Autor: Marko Skorić Održavanje: od 11.12.2016. do 11.12.2016.

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora:
STK Spartak; Stonoteniski savez Subotice
Mesto:
Subotica
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt: http://www.stoss.org.rs
Facebook: nije dostupno
Twitter: nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...