x

Jesenji stonoteniski turnir Skorenkovac 2016

Nezvanični Jesenji stonoteniski turnir Skorenkovac održaće se u nedelju, 27. novembra 2016. godine, u Skorenkovcu, u organizaciji Stonoteniskog kluba Doža.


Ovogodišnji Jesenji stonoteniski turnir Skorenkovac održaće se u fiskulturnoj sali O.Š. Žarko Zrenjanin u Skorenkovcu, sa početkom u 10:00 časova, a u skladu sa pravilima Stonoteniskog sveza Srbije.

Progamom Jesenjeg stonoteniskog turnira Skorenkovac predviđena su sledeća takmičenja:  I. Dečaci i devojčice – zabavište; II. Dečaci i devojčice – prvi i drugi razred; III. Dečaci i devojčice – treći i četvrti razred; IV. Dečaci i devojčice – peti i šesti razred;  V. Dečaci i devojčice – sedmi i osmi razred.

Pravo učešća na Jesenjem stonoteniskom turniru Skorenkovac imaće svi zainteresovani u nekoj od sledećih kategorija: I. Dečaci i devojčice – zabavište; II. Dečaci i devojčice – prvi i drugi razred; III. Dečaci i devojčice – treći i četvrti razred; IV. Dečaci i devojčice – peti i šesti razred;  V. Dečaci i devojčice – sedmi i osmi razred, uz plaćanje kotizacije u iznosu od 600 dinara po takmičaru.

Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na Jesenjem stonoteniskom turniru Skorenkovac obavljaće se do 25.11.2016. godine, do 16h, putem i-mejl adrese dozsaatc@yahoo.com i tivadar.marton@gmail.com

Za najuspšenije takmičare/ke Jesenjeg stonoteniskog turnira Skorenkovac predviđene su sledeće nagrade: Medalje i diplome za najbolje u svim kategorijama.


Napomena:

* Turnir se igra po grupama. Dva prvoplasirana takmičara iz grupe prelaze na glavnu tablu gde se igra po kup sistemu na ispadanje.
* U dve kategorije mogu nastupiti dva stonotenisera iz jednog kluba, u tom slučaju, kotizacija je 900,00 dinara.

Više informacija o Jesenjem stonoteniskom turniru Skorenkovac možete dobiti putem telefona 064-31-39-697 (Mravljov Karolj)

Autor: Marko Skorić Održavanje: od 27.11.2016. do 27.11.2016.

Još fotografija:

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Stonoteniski klub Doža
Mesto: Skorenkovac
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt:
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...