x

Srebrno jezero polumaraton 2017

Srebrno jezero polumaraton 2017

3. Srebrno jezero polumaraton održaće se u nedelju, 05. marta 2017. godine, u Velikom Gradištu, u organizaciji Atletskog kluba VGSK, a pod pokroviteljstvom opštine Veliko Gradište i Turističke organizacije Veliko Gradište.


Ovogodišnji Srebrno jezero polumaraton održaće se na ravnoj asfaltnoj stazi koja se pruža obalom Dunava i Srebrnog jezera u Velikom Gradištu, a u skladu sa pravilima Atletskog saveza Srbije (ASS).


Programom Srebrno jezero polumaratona predviđeno je održavanje sledećih trka:  Polumaraton 21,1km i Trka zadovoljstva 5km u muškoj i ženskoj konkurenciji. Takođe, programom manifestacije, predviđeno je da start trke bude u gradskom parku u Velikom Gradištu.


Pravo učešća na Srebrno jezero polumaratonu imaće si zainteresovani koji se osećaju psiho-fizički sposobnim za ovakav vid aktivnosti, u nekoj od sledećih kategorija: Polumaraton - Apsolutna kategorija u muškoj i ženskoj konkurenciji;  M40-44; M45-50; M51+; Ž35-40; Ž41-45; Ž46+; Trka zadovoljstva - Apsolutna kategorija u muškoj i ženskoj konkurenciji, uz plaćanje startnine u iznosu od 400 dinara.


Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na Srebrno jezero polumaratonu obavljaće se do 28.02.2017. godine, putem online formulara na sajtu http://trka.rs/event/44


Za najuspešnije takmičare/ke Srebrno jezero polumaratona predviđene su sledeće nagrade: Pehari i medalje za prvoplasirane u svim kategorijama (polumaraton); Medalje za prvoplasirane u "Trci zadovoljstva"; Medalje za sve finišere.


Napomena:
* Startni paket sadrži: Elektronski čip za merenje vremena; Ručak za sve učesnike; Okrepa na stazi i cilju.
* Zbog upotrebe elektronskih cipova za merenje vremena, startnina je 400 dinara.
* Domaći takmičari startninu plaćaju uplatnicom, najkasnije 28.02.2017. * Strani takmicari imaju mogucnost placanja startnine na dan trke.
* Vremenski limit trke 3 sata
* Iz tehničkih razloga prijave za polumaraton na dan trke neće biti moguće.
* Učesnici trke zadovoljstva prijavljivaće se na dan trke.
* Organizovan prevoz iz Beograda.


Prorgam manifestacije:
  • 07:00 - 10:00 - Preuzivanje brojeva
  • 11:00 - Start obe trke
  • 13:00 - Proglašenje pobednika i dodela nagrada

 

Autor: Marko Skorić Održavanje: od 05.03.2017. do 05.03.2017.

Još fotografija:

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Atletski klub VGSK
Mesto: Veliko Gradište
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt:
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...