FSFV konferencija 2016

Međunarodna naučna konferencija FSFV održaće se u subotu i nedelju, 10. i 11. decembra 2016. godine, u Beogradu, u organizaciji Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja - Univerziteta u Beogradu, Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Srbije, Ministarstva omladine i sporta Srbije i Olimpijskog komiteta Srbije.


Cilj FSFV konferencije jeste prezentacija najnovijih teorijskih saznanja, naučnih istraživanja i iskustvima iz prakse fizičkog vaspitanja, sporta i rekreacije.

Ovogodišnja FSFV konferencija koja se održava pod sloganom "Efekti primene fizičke aktivnosti na antropološki status dece, omladine i odraslih" održaće se u prostorijama zgrade Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja (ul. Blagoja Parovića 156) u Beogradu.

Programom FSFV konferencije predviđeno je obrađivanje sledećih tematskih područja: Društveno-humanistički i filozofski aspekti fizičkog vaspitanja, sporta i rekreacije; Metodološki aspekti istraživanja u fizičkom vaspitanju, sportu i rekreaciji; Metodički aspekti efekata primene fizičkih aktivnosti u fizičkom vaspitanju, sportu i rekreaciji; Menadžment, organizacija i marketing u fizičkom vaspitanju, sportu i rekreaciji; Pedagoški problemi i fizičko vaspitanje, sport i rekreacija; Biomedicinski aspekti fizičke aktivnosti; Etika sporta, bioetika i fizička aktivnost: Primena fizičkog vaspitanja, sporta i rekreacije u radu sa osobama sa potrebom za posebnom društvenom brigom (talentovanim osobama i osobama sa razvojnim smetnjama); Primena fizičkog vaspitanja, sporta i rekreacije u specijalizovanim ustanovama; Komunikacija u fizičkom vaspitanju, sportu i rekreaciji. Pravo učešća na FSFV konferenciji imaće svi zainteresovani, uz plaćanje kotizacije u iznosu od 90 eura (puno učešće) za prijave do 01.11.2016. godine, odnosno 120 eura za prijave posle 01.11.2016. godine. * Kotizacija za studente svih nivoa studija je 30 eura.


Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na FSFV konferenciji obavljaće se putem imejl adrese conference@fsfvconference.rs.

 

Autor: Marko Skorić Održavanje: od 10.12.2016. do 11.12.2016.

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora:
Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja - Univerziteta u Beogradu
Mesto:
Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
conference@fsfvconference.rs
Web sajt: http://www.fsfvconference.rs
Facebook: nije dostupno
Twitter: nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...