x

FSFV konferencija 2016

FSFV konferencija 2016

Međunarodna naučna konferencija FSFV održaće se u subotu i nedelju, 10. i 11. decembra 2016. godine, u Beogradu, u organizaciji Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja - Univerziteta u Beogradu, Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Srbije, Ministarstva omladine i sporta Srbije i Olimpijskog komiteta Srbije.


Cilj FSFV konferencije jeste prezentacija najnovijih teorijskih saznanja, naučnih istraživanja i iskustvima iz prakse fizičkog vaspitanja, sporta i rekreacije.

Ovogodišnja FSFV konferencija koja se održava pod sloganom "Efekti primene fizičke aktivnosti na antropološki status dece, omladine i odraslih" održaće se u prostorijama zgrade Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja (ul. Blagoja Parovića 156) u Beogradu.

Programom FSFV konferencije predviđeno je obrađivanje sledećih tematskih područja: Društveno-humanistički i filozofski aspekti fizičkog vaspitanja, sporta i rekreacije; Metodološki aspekti istraživanja u fizičkom vaspitanju, sportu i rekreaciji; Metodički aspekti efekata primene fizičkih aktivnosti u fizičkom vaspitanju, sportu i rekreaciji; Menadžment, organizacija i marketing u fizičkom vaspitanju, sportu i rekreaciji; Pedagoški problemi i fizičko vaspitanje, sport i rekreacija; Biomedicinski aspekti fizičke aktivnosti; Etika sporta, bioetika i fizička aktivnost: Primena fizičkog vaspitanja, sporta i rekreacije u radu sa osobama sa potrebom za posebnom društvenom brigom (talentovanim osobama i osobama sa razvojnim smetnjama); Primena fizičkog vaspitanja, sporta i rekreacije u specijalizovanim ustanovama; Komunikacija u fizičkom vaspitanju, sportu i rekreaciji. Pravo učešća na FSFV konferenciji imaće svi zainteresovani, uz plaćanje kotizacije u iznosu od 90 eura (puno učešće) za prijave do 01.11.2016. godine, odnosno 120 eura za prijave posle 01.11.2016. godine. * Kotizacija za studente svih nivoa studija je 30 eura.


Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na FSFV konferenciji obavljaće se putem imejl adrese conference@fsfvconference.rs.

 

Autor: Marko Skorić Održavanje: od 10.12.2016. do 11.12.2016.

Još fotografija:

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja - Univerziteta u Beogradu
Mesto: Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa: conference@fsfvconference.rs
Web sajt: http://www.fsfvconference.rs
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...