Mačevalačko takmičenje Kup Pobednika 2017

Mačevalačko takmičenje Kup Pobednika održaće se u subotu i nedelju, 11. i 12. februara 2017. godine, u Beogradu, u organizaciji Mačevalačkog kluba Pobednik.

Ovogodišnje mačevalačko takmičenje Kup Pobednika održaće se u Beogradu, u skladu sa pravilima Mačevalačkog saveza Srbije (MSS) i FIE.


Programom mačevalačko takmičenje Kup Pobednika predviđena su takmičenja u sledećim disciplinama: mač, floret, sablja. Takođe, programom manifestacije, predviđeno je održavanje i takmičenja pod nazivom Trofej Pobednik.

Pravo učešća na mačevalačkom takmičenju Kup Pobednika imaće svi zainteresovani takmičari/ke registrovani u MSS sa lekarskim pregledom ne starijim pd šest (6) meseci, kao i svi takmičari/ke iz inostranstva, uz plaćanje prijavnine u iznosu od 500 dinara za jedan nastup.

Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na mačevalačkom takmičenju Kup Pobednika obavljaće se do 08.02.2017. godine, putem i-mejl adrese danijla.p79@gmail.com i mssrbije@gmail.com


Napomena:
* Pravila takmičenja po pravilima FIE, jedno kolo po grupama, direktne eliminacije bez repasaža.
* Učesnici se takmiče na sopstvenu odgovornost.
* Poželjno je prijaviti sudije i kandidate.

* Organizator zadržava pravo izmene satnice ukoliko to bude neophodno.

Više informacija o mačevalačkom takmičenju Kup Pobednika možte dobiti putem telefona na broj +381 63 246 524 (Danijela Pavlović).


Autor: Marko Skorić Održavanje: od 11.02.2017. do 12.02.2017.

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora:
Mačevalački klub Pobednik
Mesto:
Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt: http://macevanje.info
Facebook: nije dostupno
Twitter: nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...