x

Mačevalačko takmičenje Kup Pobednika 2017

Mačevalačko takmičenje Kup Pobednika 2017

Mačevalačko takmičenje Kup Pobednika održaće se u subotu i nedelju, 11. i 12. februara 2017. godine, u Beogradu, u organizaciji Mačevalačkog kluba Pobednik.

Ovogodišnje mačevalačko takmičenje Kup Pobednika održaće se u Beogradu, u skladu sa pravilima Mačevalačkog saveza Srbije (MSS) i FIE.


Programom mačevalačko takmičenje Kup Pobednika predviđena su takmičenja u sledećim disciplinama: mač, floret, sablja. Takođe, programom manifestacije, predviđeno je održavanje i takmičenja pod nazivom Trofej Pobednik.

Pravo učešća na mačevalačkom takmičenju Kup Pobednika imaće svi zainteresovani takmičari/ke registrovani u MSS sa lekarskim pregledom ne starijim pd šest (6) meseci, kao i svi takmičari/ke iz inostranstva, uz plaćanje prijavnine u iznosu od 500 dinara za jedan nastup.

Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na mačevalačkom takmičenju Kup Pobednika obavljaće se do 08.02.2017. godine, putem i-mejl adrese danijla.p79@gmail.com i mssrbije@gmail.com


Napomena:
* Pravila takmičenja po pravilima FIE, jedno kolo po grupama, direktne eliminacije bez repasaža.
* Učesnici se takmiče na sopstvenu odgovornost.
* Poželjno je prijaviti sudije i kandidate.

* Organizator zadržava pravo izmene satnice ukoliko to bude neophodno.

Više informacija o mačevalačkom takmičenju Kup Pobednika možte dobiti putem telefona na broj +381 63 246 524 (Danijela Pavlović).


Autor: Marko Skorić Održavanje: od 11.02.2017. do 12.02.2017.

Još fotografija:

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Mačevalački klub Pobednik
Mesto: Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt: http://macevanje.info
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...